Yabancıya 15 milyon liralık online satış yaptı

Yabancıya 15 milyon liralık online satış yaptı

EKONOMİ Haberleri

Koronavirüs konut satışlarını durduramadı. Nevita Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Akbal, martta, salgın sebebiyle Türkiye’ye seyahat edemeyen yabancılara internet üzerinden 15 milyon liralık satış ve satış rezervasyonu yaptıklarını söyledi.

Akbal, salgın sonrası hem VR gözlüklerle hem de online araçlarla yabancı müşterilere sanal turlar gerçekleştirdiklerini, Facetime, Zoom, Skype ve WhatsApp gibi online görüntülü konuşma programları sayesinde tanıtım ve pazarlama faaliyetleri gerçekleştirdiklerini belirterek “Bu sayede Türkiye’ye seyahat edemeyen yabancılara üç haftada internet üzerinden 15 milyon liralık satış ve satış rezervasyonu yaptık. Yaklaşık 20 konut sattık. Artık dijital platformlardan pazarlama ve uzaktan tanıtım faaliyetleri sektörün olağan bir parçası hâline gelecek. Biz, martta online gerçekleştirdiğimiz yabancıya satışla bunun aslında canlı örneğiyiz. Martta her şeye rağmen ülkemize talebin devam ettiğini gördük. Senenin ikinci yarısında toparlanmanın hızlı olacağını düşünüyorum” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...