Yabancı villayı kapattı

Düzenleyen:
Yabancı villayı kapattı

EKONOMİ Haberleri

Turizm sektörü normalleşme ile birlikte hareketlenmeye başladı. Özellikle 21 Haziran’dan itibaren Rusya uçuşlarının başlaması turizmcinin yüzünü güldürdü.

Ömer Temür İSTANBUL

Cornelia Diamond Golf Resort SPA Genel Müdürü Zafer Alkaya, günde 19-20 bin arası Rus turistin Antalya Havalimanı’na iniş yaptığını belirterek “Ruslar Antalya’yı çok özlemişler. Öncelikle, başka bir destinasyona yönelmediler ve ısrarla Türkiye uçuşlarının açılmasını beklediler ve açılır açılmaz Antalya’ya gelmeye başladılar. Ukraynalı turistler de en zor dönemlerde dahi gelmeye devam etti. Bir diğer sadık pazarımız Doğu Avrupa pazarımız. Sırbistan, Polonya, Romanya, Slovenya, Slovakya, Hırvatistan, buralardan az veya çok turist akışı sürdü ülkemize. Ayrıca Bulgaristan’dan son haftalarda önemli ölçüde turist almaya başladık. Yine, Kazakistan, Türk Cumhuriyetleri gibi ülkeler de önemli bir akış içerisinde” dedi. Rusya ile BDT ülkelerinin villalara büyük talep gösterdiğini dile getiren Alkaya “Turistler de pandemiden uzak tatil yapmak istiyor. Cornelia Diamond Golf Resort Spa ve Cornelia Golf Club arasında yer alan Azure villalarımızda rezervasyonlar kapanmak üzere” diye konuştu. İngiltere pazarının da golf turizmi açısından çok önemli olduğunu vurgulayan Alkaya “Belek bölgesinde oteller, 55-60 bin oyun noktasına gelmişlerdi. Şu an bölge golf turistini bekliyor” ifadesini kullandı.

 

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...