VADİŞEHİR'de avantajlı konut fırsatı!

VADİŞEHİR'de avantajlı konut fırsatı!

Ekonomi Haberleri

İstanbul'un en hızlı gelişen bölgeleri arasında öne çıkan Başakşehir'in yeni projesi Vadişehir'de ''Sıfır'' faizle, 60 ay vadeli bahar kampanyası başladı.

Lansmanın ardından yatırımcının yoğun ilgi gösterdiği projede faizsiz, beş yıl vadeli cazip ödeme planları sunuluyor. Irmak Grup, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı'nın yatırımlarıyla Başakşehir'de hayata geçirilen Vadişehir'e yoğun ilgi devam ediyor. nbsp;Alternatifli ödeme planlarının yer aldığı Vadişehir projesinde yatırımcıya yarısı peşin, faizsiz 60 ay vadeli avantajlı ödeme planları da sunuluyor. nbsp;

100 MİLYAR DOLARLIK nbsp;PROJELERİN KOMŞUSU

50 bin metrekarelik alan üzerinde nbsp;550 milyon TL'lik yatırım ile yükselen Vadişehir Projesi, toplam değeri 100 milyar doları bulan; nbsp;Kanal İstanbul, 3. Havalimanı, Kuzey Marmara Otoyolu, nbsp;Metro ve çalışmaları hızla devam eden Havaray'ın da bulunduğu mega yatırımların çevrelediği bir merkezde yer alıyor. nbsp;
Bölge olarak Metro, Şehir Parkı, Şehir Hastanesi, okullar ve kamu alanlarının merkezinde konumlanan Vadişehir, 650 konut ve 60 ticari ünite ile bölgeye büyük değer kazandırıyor.
380 bin metrekarelik şehir parkının yanı başında yer alan Vadişehir'in %75'i de peyzaj alanlarına ayrılarak yeşille iç içe ferah bir yaşam alanı sunuyor.

AKILLI EV ALTYAPISINA SAHİP DAİRELER

Lüks ve konforlu detaylara sahip projedeki tüm daireler akıllı ev altyapısına sahip olarak inşa ediliyor. Vadişehir'in tüm daireleri bu özelliğiyle birlikte teknolojik gelişmelere açık olarak gelecek yıllarda da geliştirilebilir bir kullanım sunacak.
2+1 ve 3+1 tiplerindeki dairelerin yanı sıra 4+1 konak tipi konutların da yer aldığı projede toplam konut sayısının %60'lık kısmını 3+1 daireler oluşturuyor. Geniş ve ferah şekilde tasarlanan daireler 127 metrekare ile 216 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

PEYZAJ ALANLARI GÜNEŞ nbsp;
ENERJİSİ İLE AYDINLATILACAK
Projenin % 75'ini yeşil alanların oluşturduğu Vadişehir'de tüm peyzaj alanları güneş enerjisi ile aydınlatılacak. Enerji tasarrufunun maksimum düzeyde tutulduğu projede; yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kreş, hobi odası, koşu ve yürüyüş yolları, fitness salonu, Türk hamamı ve sauna gibi donatılar yer alıyor.
Modern çizgileriyle bölgenin mimari yapısına katkı sağlayan Vadişehir'in mimarisinde Özgüven Mimarlık'ın imzası bulunuyor.

BAŞAKŞEHİR'İN YENİ MERKEZİ
Tüm ulaşım akslarına yakın bir mesafede yer alan proje, bünyesindeki 60 ticari üniteyle de Başakşehir'in yeni merkezini oluşturacak.
Ulaşım açısından da avantajlı bir konumda yer alan Vadişehir; TEM Otoyolu, Kuzey Marmara Otobanı, 3. Havalimanı, 3. Köprü ve Kanal İstanbul'un bulunduğu ulaşım ağında yer almaktadır. 5 bin yataklı Sağlık Kompleksi karşısında bulunan proje; Başak Konutları Metro istasyonuna 3 dakika yürüme mesafesi, ihalesi yapılan Havaray Başakşehir istasyonuna yürüme mesafesi, Olimpiyat ve Fatih Terim Stadyumuna 5'er dakikalık mesafede konumlanıyor.
Beş bin yataklı sağlık kompleksiyle değer kazanan bir bölgede yükselen Vadişehir'de teslimler 2017 yılının ilk çeyreğinde başlayacak.

Propa İnşaat'tan Kartal'a 150 milyon liralık yatırım
Sektörde 42 yılı geride bırakan Propa İnşaat şu ana kadar yaptığı 3000 daire ve 100 ofise yenilerini eklemek için kolları sıvadı. nbsp;
Propa İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Can Özçiçek Kartal'a 300 butik daire ve 4 bin metrekare ticari alandan oluşan 150 milyon TL'lik bir yatırım planladıklarını kaydetti. nbsp;
1973 yılında Ankara'da Yapı İnşaat adıyla kurulan Propa İnşaat (Proje Pazarlama) Ankara, Bodrum ve İstanbul'a şu ana kadar 3000 bin konut ve 100 ofis kazandırdı. Propa İnşaatın yeni kuşak temsilcilerinden Yönetim Kurulu Üyesi Can Özçiçek, ''Hayalini gerçekleştirebileceğim bir proje'' nbsp;olarak adlandırdığı 150 milyon yatırım bedelli öz sermaye ile ''Kartal Projesi''ni hayata geçirmeye hazırlanıyor.
A plus bir proje hedeflediklerini belirten Can Özçiçek; ''Projemiz tasarımı ile dikkat çekecek. Yurt içinden ve yurt dışından beğendiğimiz estetik ve mimari tasarımları bu projemizde uygulayacağız. Bunun için Avusturya'dan ünlü bir Tasarım Direktörünü ülkemize davet ettik. Konsepti anlattık, şimdi dönüş bekliyoruz. Sekiz dönümlük arsa üzerinde tek kuleden oluşacak binamıza Kanyon tarzında bir meydan planlıyoruz. Yaz sonrası lansmanımızı yapacağız ve yirmi dört ay içerisinde de projemizi bitirmeyi hedefliyoruz. İş yeri ve ofisten ziyade bu projemizde özel dizayn içeren estetik ve mimari özellikli modern konut olgusunu öne çıkarmak istiyoruz.'' dedi. nbsp;
Özçiçek ayrıca Levent, Piyalepaşa ve Kağıthane'de yeni proje çalışmalarının sürdüğünü, buralarda da ofis ve rezidans planladıklarını kaydederek şunları söyledi; ''100 milyon TL'lik gayrimenkul stoğumuz var. Yatırımlarımızda ulaşım ağı aksında olan yerlere önem veriyoruz. Yatırımcı için ulaşım çok önemli. Metro hattını takip ediyoruz ve projelerimizi ona göre planlıyoruz''. nbsp;



İnşaat sektörü durmaz, duramaz!
Türkiye ekonomisinin lokomotiflerinden biri olan gayrimenkul sektörünün önemli isimleri sektörün geleceğini tartıştı. Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, 4.Gayrimenkul Liderler Zirvesi'nde gelecek planlarını ve yaptığı çalışmaları anlattı. İnşaat sektörünün geçmişini ve bugününü değerlendiren Süleyman Çetinsaya, iyi bir noktaya gelindiğini belirterek şunları söyledi: nbsp;''1977 yılında kurulan bir şirketiz, yaklaşık 38 yıl olmuş ve bu yılları 10'ar yıla bölersek düne kadar inşaat alanında çok ufak 3-5 katlı yapıların olduğunu görürüz. nbsp;
Binaların üzerinde asansörlü konutlar veya hidroforlu evler diye yazardı. O günden bu güne çok şeyin değiştiğini görüyoruz. Ağustos depreminde çok acılar çektik ve bu bizim yasamızda ve fikirlerimizde çok şeyleri değiştirdi. Hazine arsalarının parsellenmesi ve satılması inanın bizim yaptığımız konutlardan daha pahalıydı. "Son 10 yılda bilhassa toplu konut idaremizin çalışmalarını hiç inkar etmemek gerek. Bugüne geldiğimiz noktada iyi durumdayız.
İnşaatlarımızı hızlı yapmayı kaliteli yapmayı öğrendik. Hepimiz nesillerle birlikte geçmişte yapılanları gördük, Toplu Konut İdaresinin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının çıkardığı yasalar ve kentsel dönüşüm için çıkarılan yasalar hepimiz için önemli oldu. Bu kentsel dönüşüm yasası çok önemli. Eskiden biz bir binayı aldığımızda 1 daire sahibi hayır dediğinde isterseniz 10 sene mahkemelik olun onu çıkaramazdınız. Bu yasayla birlikte işler daha hızlı bir şekilde ilerliyor.
İnşaat sektörü olarak biz duramayız. Ben başka bir iş bilmiyorum. O bakımdan 2015'te en iyi projelerimizle marka olmaya devam etmemiz gerekiyor. Onun için her müteahhit arkadaşımızın yaptığı işin arkasında olması lazım'' dedi.



Yabancıların İstanbul'daki son gözdesi S(!)mart CIty oldu!
Si Yapı'nın Şua İnşaat güvencesiyle Ümraniye'de hayata geçirmekte olduğu S(!)mart CIty projesi, 1.5 trilyon dolar ekonomik büyüklüğe sahip Uluslararası Yatırım Zirvesi'nde büyük ilgi gördü. Özellikle Körfezli yatırımcıların gözdesi haline gelen projeden ön rezervasyon yaptıranlar da oldu.
Zirveye büyük bir stantla katılan S(!)mart CIty, yerli yatırımcılarla birlikte Arapların da dikkatini çekti. 5 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa edilmekte olan projede 186 daire yer almakta. 2016 yılı içerisinde teslimleri gerçekleştirilecek olan proje İstanbul Finans Merkezi'ne yakın konumuyla ön plana çıkıyor. Proje, Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprüleri'nin de yanı başında yükseliyor.
Banka kredisiyle ödeme seçeneğinin yanı sıra şirket bünyesindeki vadelendirme sistemiyle de ev sahibi olmanın kolaylaştırıldığı proje akıllı ev sistemiyle donatılıyor. İçerisinde 1+1, 2+1, 3+1 konut türlerinin yer aldığı projede evler 57 metrekareden başlayıp 157 metrekareye kadar yükseliyor. Her ihtiyaca cevap verecek şekilde tasarlanan S(!)mart CIty Evleri içerisinde yüzme havuzu, kameralı güvenlik, sauna, kapalı otopark gibi birçok seçenek bir arada sunuluyor. nbsp;


BESA'dan Ankara İncek'e 850 konutlu dev proje

Yaklaşık 40 yıldan bu yana hayata geçirdiği projelerle kaliteli yaşama imza atan BESA Grup, bu kez aynı kaliteyi Ankara'nın yeni yaşam merkezi İncek'e taşımaya hazırlanıyor.
BESA Grup, Ankara'nın yeni gözde yerleşim merkezi İncek'te 54 dönüm arazi üzerinde 850 adet konut inşa edecek. Yaklaşık 40 yıldan bu yana hayata geçirdiği projelerle kaliteli yaşama imza atan Besa Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci ve Kent İncek Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Suat Işık arasında imzalanan sözleşmeyle İncek'e kurulacak dev proje "Kent İncek"in ilk adımı atıldı.
İmza töreninde konuşan Salih Bezci, Başkent Ankara'nın hemen tüm gözde yerleşim merkezlerinde BESA projeleri hayata geçirdiklerini, BESA kalitesini Ankara'nın yeni yaşam merkezi İncek'e taşıyacaklarını vurgulayarak, "Uzun yıllar iş hayatına kolaylık sağlayan iş merkezlerinin yanında, yaşam standartlarını yükselten konutları da hayata geçiriyoruz. Yeni yaşam alanları sunmak, konuttan ötesini en kaliteli şekilde vermek için çalışıyoruz. 'Kent İncek' projesi de Besa'nın sürdürdüğü kalite anlayışının yansıdığı bir proje olacak" dedi.

HAZIRLAYAN: nbsp;NECMİ ÇİÇEKÇİ




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...