Ülker, yeni sanayi dönüşümüne hazır

Ülker, yeni sanayi dönüşümüne hazır

Ekonomi Haberleri

Dünyada dijital dönüşümle başlayan yeni sanayi dönemine hazırlanan Ülker, dönüşümünü Yıldız Mükemmellik Yolu ile gerçekleştirecek

Ali Çelik İSTANBUL
İnternetin dünyada yaygınlaşması ile başlayan dijital çağ, hizmet sektöründen sonra üretim ve sanayi sektörünü de dönüştürüyor. İnternet sayesinde rekabet artık, uçtan uca tüm süreçlerini izleyebilen ve bunu hızlıca aksiyona dönüştüren şirketlere geçiyor. Ülker de, bu yeni dönemi öngörerek geçtiğimiz yıl pilot şirketlerinde başlattığı çalışmaları Yıldız Mükemmellik Yolu çatısı altında topladı. Geçen yıl dört şirketle çıkılan Yıldız Mükemmellik Yolu, bu yıl 11 şirketle genişleyerek devam ediyor. Ülker'in çalışanlarına yönelik düzenlediği Yıldız Mükemmellik Yolu toplantısının açılış konuşmasını yapan Yıldız Holding Gıda-Ülker Grubu Başkanı Mehmet Tütüncü, şirketleri sistemlerin, teknolojilerin ve iş yapma kültürünün yeniden şekilleneceği bir dönemin beklediğine dikkat çekti. Geçtiğimiz yıl başlatılan Yıldız Mükemmellik Yolu programını dört ana başlık altında topladıklarına işaret eden Tütüncü, “İş süreçlerini önce yalınlaştırıp sonra dijitalleştirerek uçtan uca değer oluşturan, gerçek zamanlı verilerle hareket eden, çeviklik sağlayan, riskleri ve fırsatları yerinde süratle değerlendirerek gecikmeden kararlar alan ve rekabette bir adım önde olmaya odaklanan bir dönüşüme öncelik veriyoruz” dedi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...