Uçakta stand-up! Kahkahalar havada uçuştu

Düzenleyen:
Uçakta stand-up! Kahkahalar havada uçuştu

EKONOMİ Haberleri

“Söyleyin de Beraber Gülelim” sloganıyla yapılan İstanbul Komedi Festivali’nde bir ilke imza atıldı. Uçakta Eser Yenenler’i karşılarında gören yolcular şaşırıp kaldı.

ERDAL DURSUN

BKM ve Pegasus’un iş birliğinde İstanbul Komedi Festivali kapsamında gerçekleştirilen projeyle Türkiye’de bir ilke imza atıldı. İstanbul’dan Adana’ya uçan yolcular, uçak havalandıktan sonra Eser Yenenler’in elinde mikrofonla ve kabin memuru kostümü ile görünce şaşkına döndüler. Yenenler’in bu uçuşa özel hazırladığı stand-up gösterisi ile uçuş boyunca kahkahalara boğuldular. Yenenler, “BKM, bu yıl İstanbul Komedi Festivali’nde bir gösteri yapar mısın diye sordu, ben de havada, karada yaparım dedim, yanlış anlamışlar uçak korkuma rağmen beni havada bu programa dâhil etmişler” diyerek başladığı gösterisi yol boyunca yolcuların da katılımı ile keyifli bir gösteriye dönüştü. Sürpriz proje aynı akşam Adana’dan İstanbul’a uçan yolcular için bir defa daha gerçekleştirildi ve büyük beğeni topladı. Konuyla ilgili konuşan Pegasus CEO’su Mehmet T. Nane “Uçakta Stand-up, BKM ile birlikte Türkiye’de bir ilke imza attığımız ve misafirlerimize farklı bir uçuş deneyimi sunduğumuz çok keyifli ve ayrıcalıklı bir proje oldu” dedi. 

 

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...