Uçağı kaçırmak tarih oluyor

Uçağı kaçırmak tarih oluyor

EKONOMİ Haberleri

Bazen trafik, bazen yanlış planlama, bazen de havaalanında yaşanan yoğunluk sebebiyle uçağı kaçırmak mümkün. Yeni uygulama 'Uçuş Rehberim' ise, anlık bilgilendirmeler ile uçak kaçırma riskini en aza indirecek, havalimanında geçirilecek vakti verimli hâle getirecek.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü tarafından geliştirilen uygulama ile havalimanına gelen herkes mobil uygulama üzerinden sunulan günlük 2 GB'a kadar ücretsiz internetten faydalanabileceğini söyledi. Uygulama ile ayrıca uçuş takip özelliği ile yolculara anlık bildirimler gönderilerek uçak kaçırma derdi bitirilecek. Uçuş Rehberim, 'Aracım Nerede?' özelliği ile havalimanında park edilen aracın yerinin kolay bulunmasını sağlayacak. Ayrıca 'çek gönder' özelliğiyle yolcuların öngörülemeyen ancak yaşamak zorunda olduğu sıkıntıları da yönetime bildirerek kolay çözüme ulaşması da sağlanacak. Uygulama, DHMİ havaalanlarında geçerli olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...