Türkler gaz bulur Ruslar yiyecek ve ayakkabıyı nereden alacak

Düzenleyen:
Türkler gaz bulur Ruslar yiyecek ve ayakkabıyı nereden alacak

Ekonomi Haberleri

Uçak krizi sonrasında Türkiye ile ilişkileri programlı olarak geren Devlet Başkanı Vladimir Putin'e Rus halkının tepkisi büyüyor.

Uçak krizi sonrasında Türkiye ile ilişkileri programlı olarak geren Devlet Başkanı Vladimir Putin'e Rus halkının tepkisi büyüyor. Ülkenin en çok okunan haber sitesi gazeta.ru'da yer alan haberde, Rusya'nın Türkiye'ye yönelik ambargo kararı eleştirildi. Yorumda, "Rusya'nın Türkiye ile ilişkileri kesmesinin bedeli ağır olacak" yorumu yapıldı. Yazıda, "Başka ülkelerden yiyecek ve giysi getirmeyi yasaklamak, o ülkenin ekonomisinin gücünün değil, zayıflığının göstergesi" ifadesi kullanıldı. Rus ekonomisinin gösterilmeye çalışıldığı gibi güçlü olmadığı belirtilen sitede, "Türkiye petrol ve doğalgazı hızla Orta Doğu ülkelerinden temin edebilir ancak Rusya yeni kıyafet, ayakkabı, meyve ve beyaz eşyayı başka yerden alamaz" denildi. Moskova'nın Türkiye'ye karşı uygulama kararı aldığı ekonomik yaptırımların eleştirildiği yazıda, bu tutumun önce Rusya'ya zarar vereceği vurgulandı ve "Türkiye, Rusya'nın ticari ortakları arasında altıncı sırada yer alıyor. Bu yaptırımlar Rusya'nın değil Türkiye'nin çıkarına olacak" denildi.

260 TÜRK MARKASI VAR

Rusya'da çok sayıda Türk giyim markası faaliyette. Mavi, Colin's, Network, Collezione, Derimod, Koton, LC Waikiki, Penti, Suvari, Taç, bu markalardan birkaçı. Bu markaların ülkedeki mağaza sayısı ise 260'a ulaştı.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...