Türkiye'ye “Yılın Araştırma Haberi” ödülü

Düzenleyen:
Türkiye'ye “Yılın Araştırma Haberi” ödülü

Ekonomi Haberleri

Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) tarafından bu yıl 8'incisi gerçekleştirilen "Ekonomi Basını Başarı Ödülleri" törenle sahiplerini buldu.

Vodafone Türkiye ana sponsorluğunda, CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul katkılarıyla düzenlenen gecede gazetemiz ekonomi muhabiri Ömer Temür "Esnafa Kumar Ağı" haberiyle "Yılın Araştırma Haberi" ödülüne layık görülürken gazetemiz Ekonomi Müdürü Fikret Çengel'e de EGD'ye katkılarından dolayı plaket verildi. Törenin açılışında konuşan Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Başkanı Hüseyin Aydın, dijital gazeteciliğin ve dijital bankacılığın gelişmesi için her iki tarafın da birlikte çalıştığını dile getirdi. Aydın, "Sizde vade 1 gün bizde vade 3 ay. Sizde gazete geri dönerse, bizde kredi geri dönmezse zarar oluşuyor. Sizler kaynak güvenliğine, biz müşteri sırrına çok önem veriyoruz" değerlendirmesinde bulundu. EGD Başkanı Celal Toprak da organizasyonun kendileri için ne kadar anlamlı olduğuna değinerek, sektörde yaşanan sıkıntıya rağmen, gazetecilerin haber yapabiliyor olmasının önemine işaret etti. 

Türkiye'ye “Yılın Araştırma Haberi” ödülü

Ömer Temür ödülünü iş adamı Ali Ağaoğlu'nun elinden aldı.

 

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...