Türkiye’nin ilk akıllı mağazasını açtı

Türkiye’nin ilk akıllı mağazasını açtı

EKONOMİ Haberleri

DeFacto, mağazacılık alanında yeni bir dönem başlattı. Perakende ve hazır giyim sektörünün dijitalleşmesine öncülük etme hedefiyle yola çıkan şirket, Türkiye’de bir ilke imza atarak moda alanında akıllı mağaza konseptini Akasya’da hayata geçirdi.

Ziyaretçiler, dünyanın en akıllı moda mağazasında robot satış danışmanları, akıllı aynalar ve sanal gerçeklik gözlükleri sayesinde diledikleri kıyafeti anında satın alabilecek. Kasaların bulunmadığı akıllı mağazada ödemeler ise otomatik check-out veya kiosk’lardan üzerinden yapılıyor. Ayrıca müşteriler satın aldıkları ürünleri kargo ücreti ödemeden ve taşıma zahmetine katlanmadan bir gün içerisinde diledikleri adresten teslim alabilecek.
Dijital nesillerin tercihlerine uygun online ve offline kanalların birbirine entegre olduğu bir alışveriş deneyimi yaşatmayı amaçladıklarını kaydeden DeFacto CEO’su İhsan Ateş “Akıllı mağazamızda moda, tarz ve kalıp konularında ekstra kişiselleştirilmiş bir hizmet veriyoruz. Türkiye’de geliştirdiğimiz DeFacto Akıllı Mağaza konseptiyle dünya genelinde mağazalar açmak istiyoruz” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...