Türkiye'de İş Dünyası'nın 17. sayısı çıktı

- Güncelleme:
Türkiye'de İş Dünyası'nın 17. sayısı çıktı

Ekonomi Haberleri

Yayın hayatına başladığı Kasım 2021’den bu yana iş dünyasının önemli isimlerine ve sektörün elzem konularına yer veren Türkiye’de İş Dünyası dergisi, 12 Nisan’da Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt öncülüğünde düzenlenen iftar programıyla 17’nci sayısının çıkışını kutladı.

Türkiye’de İş Dünyası dergisi Genel Yayın Yönetmeni Celal Toprak “Bu derginin arkasında kadınlar var, bu yüzden bu kadar başarılı. Dergimizin sağlam adımlar atmasını sağlayan en önemli isimlerden biri Tuba Gençay’dır. Kendisi bu derginin sürdürülebilir olması, kendi ayakları üzerinde durabilmesi noktasında çok büyük katkılarda bulunuyor. 17’nci sayı kutlamasını vesile bilerek kendisine teşekkürlerimi sunuyorum. Sevgili Başkan Kemal Deniz Bozkurt’a da böyle bir etkinliğe ev sahipliği yaptığı için teşekkürlerimi bildiriyorum. Sevgili Başkan’ın bu sayıda dirençli kentleşmeyi anlatan önemli bir yazısı bulunuyor. Deprem gündeminin ilk sırada olduğu bu süreçte ilk okunması gereken konulardan biri olduğunu düşünüyorum. Kapak söyleşimizde de deprem konusuna yer verdik. Sevgili Abdulkadir Konukoğlu bölgedeki durumu bizimle paylaştı. Bunu dergimize yansıttık” dedi.

Kemal Deniz Bozkurt da “Dünyanın en güzel ülkesinde yaşıyoruz” diyerek şöyle konuştu: Bu güzel ülkenin hakkını vermiyoruz. Deprem bölgesinde yaklaşık 15 gün kaldık. Bu sürede şunu gördüm. O kadar kadim bir ülkenin evlatlarıyız ki hiç tanımadığı insanlar için yüzlerce kişi canını riske atarak kurtarma çalışmalarına katıldı. Bu felaketten büyük dersler çıkarmak lazım. Yaşam alanlarımızı depreme dirençli hâle getirmemiz lazım. Bugün yaşadığımız birçok sorunun sebebinin eksik ya da hatalı işler yapmaktan kaynaklı olduğunu düşünmemiz lazım. Türkiye’de sanayici olmak belki de en zor işlerden birisi, zira kaybedecek çok şeyiniz var. Siz kazanmadan bu ülkenin refah seviyesinin yüksek olmayacağını da biliyorum. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...