Türkiye’de İş Dünyası dergisi 3. yılına girdi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Türkiye’de İş Dünyası dergisi 3. yılına girdi

Ekonomi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Ekonomi yayıncılığında kısa sürede büyük ses getiren çalışmalara imza atan Türkiye’de İş Dünyası dergisi, üçüncü yılına adım attı. İstanbul Valisi Davut Gül’ün yanı sıra çok sayıda seçkin konuğun yer aldığı kutlamada dergimize övgüler yağdı.

İhlas Medya Grubu bünyesinde yayın hayatına başlayan ve “Daha yaşanabilir bir dünya istiyoruz” diyerek yola çıkan Türkiye’de İş Dünyası dergisi, 2’nci yılını geride bıraktı. Derginin iki yıllık yayın yolculuğu boyunca sürdürülebilirliğin, kadın hareketine olan desteğin, yerel yönetimlerle olan iş birliği çalışmalarının ve daha pek çok konunun altı çizildi. Her sayısını uzman isimlerin görüşleri doğrultusunda şekillendiren dergi; savunma sanayii, tekstil, hazır giyim, gıda ve turizm gibi hemen her alanda sektörlerin nabzını tuttu. Her sayısının çıkışını farklı temalarla kutlayarak sektörde büyük bir ilke imza atan dergi 3’üncü yılına büyük bir coşku ve heyecanla “merhaba” dedi. 

Türkiye’de İş Dünyası dergisi 3. yılına girdi

BAŞARI KADINLARIN DETAYCILIĞINDA

Ekonomi yayıncılığına yeni bir soluk getiren derginin yaş günü, İstanbul’da siyaset ve iş dünyasından seçkin isimlerle birlikte kutlandı. Toplantıda konuşan İhlas Medya Grup Başkanı Aslıhan Ören, iki yıl önce büyük bir heyecanla yola koyulduklarını belirterek, “Türkiye’de İş Dünyası dergisi, günden güne büyüyerek yoluna devam ediyor. Önceliği her zaman olduğu gibi kadınlarımıza verdik, çünkü ben kadınların olduğu her yerde başarının mutlaka olacağına inanıyorum. Kadınların en belirgin özelliklerinden olan detaycılık, aslında başarının sırrıdır. Başarının sırrı da detayda gizlidir. Bu yüzden dergimizin yaptığı işler beni heyecanlandırıyor” dedi.

Türkiye’de İş Dünyası dergisinin yeni senesini başarı dilekleriyle kutlayan İstanbul Valisi Davut Gül ise, “Umarım üçüncü yıl ile kalmaz bu başarı, 23’üncü hatta 33’üncü yıla kadar sürer. Kadınların liderliğinde çıkan bu derginin başarısından da anlıyoruz ki iş dünyasında kadınların sayısı artmalı. Toplumun yarısını oluşturan kadınlar iş dünyasının da yarısına hâkim olmalı. Derginin liderliğini yapan İhlas Medya Grup Başkanı’mız Aslıhan Ören Hanım başta olmak üzere dergide emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.  

Etkinlikte Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt ve İTHİB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Öksüz de birer konuşma yaptı.

KADIN GİRİŞİMCİLERİ DESTEKLİYORUZ

Türkiye’de İş Dünyası dergisi Genel Yayın Yönetmeni Celal Toprak da konuşmasında şunları söyledi: “Dergiyi çıkarırken kadın ağırlıkta bir ekibimiz olsun istedik. Uzun yıllardır Kadın Girişimcileri Destekleme Zirvesi yapıyoruz. Bu noktadan hareketle hepinize kadınlara işi verin işimiz kolaylaşsın tavsiyesinde bulunmak istiyorum. Çünkü yeni yüzyıl kadınların yüzyılı. İnşallah bu sözlerimiz dalga dalga yayılarak hayatın her alanına intikal eder. Biz kadınlarla birlikte çalışmaktan dolayı çok gururluyuz ve kadınlarla çalışınca başarılı olduğumuzu görüyoruz.”

İŞ DÜNYASI AYNI MASADA

Türkiye’de İş Dünyası dergisinin yıl dönümü kutlamasına İstanbul Valisi Davut Gül, İhlas Medya Grup Başkanı Aslıhan Ören, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, İTHİB Başkanı Ahmet Öksüz, Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar, Fuzul Tasarruf Finansman AŞ Başkanı Eyüp Akbal, Prof. Dr. Esfender Korkmaz, İMES Başkanı Kemal Akar, ARİŞ Pırlanta Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Güzeliş, Bambum Yönetim Kurulu Başkanı Selman Yar, Arnica Yönetim Kurulu Başkanı Senur Akın Biçer, Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu başta olmak üzere iş dünyasının üst düzey yöneticileri katıldı.

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...