Türkiye turizmin “jet sosyetesi” ile buluşuyor

Düzenleyen:
Türkiye turizmin “jet sosyetesi” ile buluşuyor

Ekonomi Haberleri

Dünyanın önde gelen lüks seyahat endüstrisi birliklerinden biri olan ve dünya lüks seyahat acenteleri pazarının yaklaşık yüzde 80’nin üye olduğu Virtuoso sistemi kapsamında gerçekleşecek olan Virtuoso seyahat haftasına (Travel Week) Türkiye de katılacak.

Damla Peker ANKARA - 6-11 Ağustos 2016 tarihleri arasında Las Vegas'ta yapılacak olan Virtuoso Travel Week’te bakanlık temsilcileri acenteler, otellerin satış temsilcileri ve lüks seyahat profesyonelleriyle birebir görüşmeler yapacak. Ayrıca, Türkiye’nin mevcut ve potansiyel lüks turizmine dair bilgiler paylaşılacak. Türkiye, 37 ülkede 735 destinasyon, 388 seyahat acentesinin 11 bin 700 seyahat danışmanı ile hizmet verdiği Virtuoso Seyahat Ağı’na 2015 tarihinden itibaren “preferred alliance” (tercih öncelikli üye) olarak dahil olmuştu. Sistem üyelerine kendi içinde pazarlama ve eğitim imkanı sunarken; önemli ve yeni bir tanıtım mecrası da kazandırıyor. Örneğin üye ülkeler, diğer üyelerle kendi ülkelerinin turizm potansiyeli ve imkanlarına ilişkin eğitici toplantılar gerçekleştiriyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı da 45 dakikalık canlı destinasyon sunumu yaparak bu lüks seyahat pazarında da etkili ve aktif bir şekilde Türkiye’nin adını duyurabilecek. 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...