“Türkiye İnovasyon Haftası” başlıyor

“Türkiye İnovasyon Haftası”  başlıyor

EKONOMİ Haberleri

Türkiye İhracatçılar Meclisinin (TİM) inovasyon kültürünün gelişimine katkı sağlamak amacıyla Ticaret Bakanlığı koordinasyonuyla 2012 yılından bu yana düzenlediği “Türkiye İnovasyon Haftası” 3-4 Mayıs tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezinde kapılarını açıyor.

Bugüne kadar 400 bin ziyaretçiyi ağırlayan etkinlik bu yıl da konferans, sergi, atölye çalışmaları ve deneyim alanlarıyla dünyada ve Türkiye’de inovasyon konusunda çok sayıda konuşmacıyı, sektör devlerini, akademisyenleri ve öğrencileri buluşturacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Dr. Ali Taha Koç, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir’in katılacağı etkinlikte Shazam Kurucu Ortağı Chris Barton, Estonya Eski Devlet Başkanı Toomas Hendrik Ilves gibi global düzeyde alanında uzman isimler konuşmacı olarak yer alacak.
“Teknolojik İlerlemede Çarpan Etkisi: Savunma Sanayi”, “Hayata Dokunan İnovasyon”, “Türkiye’de İnovasyon Ve Gelecek”, “Dijital Dönüşümden Üretim Dönüşümüne: Sanayide Yeni Ufuklar”, “İhracatın Yeni Rotası: Fiyat Rekabetinden Bilgi Rekabetine”, “Finansta İnovasyon: Fintech Ve Blokzincir Teknolojileri” başlıklı panellerin yer alacağı etkinlik kapsamında, “World E-Commerce Forum” ile Türkiye’nin e-İhracat potansiyeli uluslararası yatırımcılara anlatılacak. Etkinlik Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek “İnovalig Ödül Töreni” ile sona erecek.  

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...