Turkcell'den bayrama özel yurt dışı tarifesi

Turkcell'den bayrama özel yurt dışı tarifesi
Ekonomi Haberleri

Turkcell Kurban Bayramını da kapsayan ekim ayında yurt dışında avantajlı iletişim imkanı sunan yeni Avantajlı Yurt dışı tekliflerini müşterilerine sunuyor

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, hem faturalı hem de Hazır Kartlı Turkcell müşterileri, 1 ay boyunca Avrupa ülkelerinin yanı sıra ABD, Çin, Suudi Arabistan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin de aralarında bulunduğu toplam 50 ülkede günlük 9,90 liradan 30 dakika konuşma, 30 SMS ve 30 MB internet kullanabilecek, kullanım yapmadıkları günlerde ise herhangi bir ücret ödemeyecek. Kurumsal müşterileri için de bayrama özel bir kampanya hazırlayan Turkcell, şirket çalışanlarının yurt dışında facebook ve twitter'ı ücretsiz kullanmalarını sağlayacak. Kurumsal hat kullanıcıları Avrupa'nın tamamında ve Amerika, Rusya, Çin, Kıbrıs ile Suudi Arabistan'da geçerli olan ve 25 liradan başlayan fiyatlarla konuşma, mesajlaşma ve internet paketi alabilecek. Kampanyadan faydalanmak isteyenlerin yurt dışına çıktıkları zaman, "YURTDISINDAYIM" yazıp 2222'ye ücretsiz mesaj göndermesi yeterli olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...