Türk Telekom'un yeni CEO'su Rami Aslan

Türk Telekom'un yeni CEO'su Rami Aslan

Ekonomi Haberleri

Türk Telekom Yönetim Kurulu Üyesi ve Oger Telecom CEO'su olarak görev yapan Rami Aslan, 10 Aralık 2013'ten itibaren Türk Telekom CEO'su olarak atandı.

Türk Telekom, tepe yönetiminde yeniden yapılanmaya giderek grup CEO ve genel müdürlük görevlerini birleştirdi. Bu kapsamda Türk Telekom Yönetim Kurulu Üyesi ve Oger Telecom CEO'su olarak görev yapan Rami Aslan, 10 Aralık 2013'ten itibaren Türk Telekom CEO'su olarak atandı. Aslan, mevcut görevlerine ek olarak, Türk Telekom İcra Komitesi ve grup şirketleri Avea ve TTNET'in yönetim kurullarında da üye olacak. Türk Telekom Grup CEO'su Hakam Kanafani ise şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Başdanışmanı olarak atandı. Halen Türk Telekom Genel Müdürü olarak görev yapan Tahsin Yılmaz ise, Oger Telecom Yönetim Kurulu Başkanı'nın danışmanlığını yürütecek. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...