Türk derisine Arda Turan desteği

Düzenleyen:
Türk derisine  Arda Turan desteği

Ekonomi Haberleri

Deri Tanıtım Grubu’nun Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi düzenlediği tanıtımlarında ünlü futbolcu Arda Turan rol alacak

Türkiye’de üretilen deri ürünlerinin dünya genelinde tanıtımı için faaliyet gösteren Deri Tanıtım Grubu (DTG) Arda Turan ile anlaştı. Anlaşma kapsamında kapsamında Türk derisinin 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası tanıtımlarında Barcelona’da top koşturan Arda Turan rol alacak. Deri Tanıtım Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Zandar, Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Derneği’nin de önerisiyle Barcelona’ya transferi ile gündeme oturan Arda Turan’ın rol aldığı tanıtım filmleri hazırlama kararı aldıklarını bildirdi. Zandar, “Türk ayakkabı, saraciye ve deri konfeksiyon ürünlerinin tanıtıldığı bir reklam filmi çektik ve yayınlanmaya başladı. İkinci aşamada mayıs ayında Barcelona’da büyük bir meydanda bilboardlara gireceğiz. Temmuz ayında ise yılın ikinci yarısını kapsayacak çekimler gerçekleştirilecek” ifadelerini kullandı.
Türkiye’de son iki yıldır ihracat rakamlarının firmaları mutsuz ettiğini savunan Ege Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Jak Galiko ise Avrupa Birliği’ndeki ekonomik durgunluğa, Rusya krizinin de eklenmesinin ihracatçı sektörlerin olumsuz etkilediğini ifade etti. Refahı yükseltmenin yolunun üretim ve istihdamdan geçtiğine değinen Galika, “Bunların artmasının yolu da ihracattan geçer. Türkiye’de bölgesel teşvik veriliyor. 10-12 yıldır sektör bazında teşvik verilmesini istiyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...