Turizm eylem paketi yarın açıklanıyor

Düzenleyen:
Turizm eylem paketi yarın açıklanıyor

Ekonomi Haberleri

AK Parti'nin vaatlerinin yüzde 60'ının gerçekleştiğini belirten Prof. Dr. Emine Nur Günay, "Bir taraftan sıkıntıları da takip ediyoruz. Turizm eylem paketi hazır" dedi

AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Emine Nur Günay, turizm alanındaki tedbir paketinin, yarın Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanacağını bildirdi. Hükümet olarak ülke ekonomisini çok yakından takip ettiklerini, gereken durumlarda ilgili programları ve politikaları devreye soktuklarını dile getiren Günay, "Bir örnek verecek olursak; Rusya ile olan gerilim veya çevre bölgelerde, ülkelerde yaşanan problem sebebiyle turizmin etkilendiğini hepimiz biliyoruz ve bu konuda da hemen bir önlem paketi hazırlandı. Başbakanımız bunu kamuoyuyla paylaşacak. Yani ekonomi tarafında yakın bir takip, belli bir performans devam ediyor. Gerektiğinde müdahale ediliyor teşviklerle, desteklerle veya başka programlarla" diye konuştu. Başbakan Davutoğlu'nun "İlk 100 gün içinde tüm vaatlerimiz hayata geçecek" sözünü hatırlatan Günay, programlarını da buna göre yaptıklarını ifade etti. Günay, şu an vaatlerin yüzde 60'ının yasalaşmış durumda olduğuna dikkati çekerek, şöyle devam etti: "Zaten yasa gerektirmeyen 5 başlık vardı, onlar 15 Aralık haftası hayata geçirildi. Diğerleri ise önce Plan ve Bütçe Komisyonumuza geldi ve sonra yasalaştı. Geriye kalanlar bütçe çalışmaları sonrası devam edecek, hayata geçecek ve bu şekilde söz verdiğimiz her konu uygulamaya geçmiş olacak."

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...