TTNET 4'te 4'le yılı zirvede kapattı

TTNET 4'te 4'le yılı zirvede kapattı

Ekonomi Haberleri

Abdullah Orkun Kaya, 2013 yılını genişbant, fiber, Tivibu ve dijital servislerdeki büyüme oranı ile zirvede tamamladıklarını söyledi

TTNET; 2013 yılı sonuçlarını, 2 bin 365 metre yükseklikteki Tahtalı Dağı'nda düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı. TTNET Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya, 2013 yılında son 5 yılın en büyük net abone kazanımı elde ettiklerini söyledi. Kaya, "2013'te 6 milyon 330 bin aboneye ulaştık. Sabit genişbant pazarındaki büyümenin ise yüzde 65'i tek başına TTNET'ten geldi. Son beş yılın en yüksek satış rakamı ve net abone kazanımıyla genişbant internet pazarındaki büyümenin lokomotifi olduk" dedi. Kaya, yıl sonunda fiber internet abone sayısını 3'e katlayarak 620 bine ulaştığını dile getirdi. Tivibu gelirlerinin de bir önceki yıla göre yüzde 65 oranında arttığını kaydeden Kaya, Tivibu Ev'de 286 bin aboneye ulaştıklarını, Tivibu Cep ve Tivibu Web abone sayısında ise 1,5 milyonu aştıklarını bildirdi. Kaya, genişbant abone kazanımı, fiberdeki atılımları ve Tivibu'daki heyecan verici performanslarıyla gelirlerini yüzde 11 oranında büyüttüklerini ifade ederek, "2013'te 3.5 milyar TL'lik ciroya ulaştık" diye konuştu.
Ömer Temür/TÜRKİYE GAZETESİ


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...