Torku'nun CEO'su görevinden ayrıldı

Torku'nun CEO'su görevinden ayrıldı

Ekonomi Haberleri

İş dünyasındaki başarıları ile dikkat çeken Mehmet Koca, CEO'luğunu yaptığı Torku ile yollarını ayırdı.

2011 yılında son 5 yılın verilerine göre "En Başarılı CEO'ları" listesinde 5. sırada yer alan Koca, 28 Nisan 2015 tarihinden geçerli olmak üzere görevinden ayrılma kararı aldığını söyledi.

"İŞ ARKADAŞLARIMA ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLERİM"
Anadolu Birlik Holding İcra Kurulu Başkanlığı görevini de bırakan Koca, yönetim anlayışından kaynaklanan farklılıklardan dolayı ayrılma kararı aldığını ifade ederek, "Kasım ayında göreve başlamış olduğum Anadolu Birlik Holding ve Torku İcra Kurulu Başkanlığı'ndan Salı günü itibariyle istifa etmiş bulunmaktayım. Süreç itibariyle oradaki yönetim anlayışımızdan kaynaklanan farklılıklardan dolayı karşılıklı anlaşarak görevimden ayrıldım. İş arkadaşlarıma çalışmalarında başarılar dilerim" dedi.

EN BAŞARILI CEO
Bolvadin İmam Hatip Lisesi mezunu olan Koca, İTÜ Endüstri Mühendisliği'ni 1986 yılında başarıyla bitirdi. İş hayatında başarı ivmesi hep yukarıyı gösteren Koca, 2005-2012 yılları arasında Genel Müdürlüğünü yaptığı Gübre Fabrikaları T.A.Ş.'ye Türkiye'nin en hızlı büyüyen şirketi unvanını kazandırdı. Koca, CAPİTAL dergisinin 2011 yılında yayınladığı son 5 yıldaki verilere göre hazırlanan "En Başarılı CEO'ları" listesinde 5. sırada yer aldı. BUSINESS dergisinin "Krizin En Başarılı 100 Yöneticisi" sıralamasında 36. sıraya yerleşen Mehmet Koca, son dönemde ise dünya markası Torku'nun CEO'su olarak ön plana çıktı. Koca, tarım alanındaki yetkinliğiyle de biliniyor.

yenisafak


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...