TOKİ’den 20 il için müjde: 1 Eylül’de başlıyor

TOKİ’den 20 il için müjde: 1 Eylül’de başlıyor
EKONOMİ Haberleri

TOKİ 20 il için yeni kararı duyurdu. İş sahibi olmak isteyenler için TOKİ’nin başlattığı ucuz konut projesi hayata geçiyor. Konut projesiyle yüzde 25 peşinat ve 120 ay vade ile ucuz konuta sahip olunacak. 204 iş yeri açık arttırma yöntemiyle satışa sunulacak. Açık artırma 1 Eylül Perşembe günü başlayacak.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Burdur, Çankırı, Diyarbakır, Düzce, İstanbul, İzmir, Karabük, Karaman, Kars, Kırşehir, Konya, Manisa, Mersin, Nevşehir, Osmaniye, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Yozgat ve Zonguldak'ta 204 iş yerinin açık artırma yöntemiyle satışa çıkarıldığını duyurdu. Açık artırma 1 Eylül Perşembe saat 10.30'da yapılacak.

AÇIK ARTTIRMA 1 EYLÜL’DE BAŞLAYACAK

Açık artırmalar, Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda yapılacak. Ayrıca internet üzerinden teklif verilebilecek. Alıcılar, Burdur, Çankırı, Diyarbakır, Düzce, İstanbul, İzmir, Karabük, Karaman, Kars, Kırşehir, Konya, Manisa, Mersin, Nevşehir, Osmaniye, Şanlıurfa, Tekirdağ, Yozgat ve Zonguldak'ta satışa sunulan iş yerlerini yüzde 50 peşinat ve 120 ay vadeyle, Trabzon'daki iş yerlerini ise yüzde 25 peşinat ve 120 ay vadeyle alabilecek.

Açık artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri ise Türkiye Halk Bankası AŞ ve T.C. Ziraat Bankası AŞ tarafından yürütülecek. Başvuru ve teminatlar, bu bankaların tüm şubeleri aracılığıyla kabul edilecek.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...