Togg’un en baz modeli 1 milyon 207 bin TL oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Togg’un en baz modeli 1 milyon 207 bin TL oldu

Ekonomi Haberleri

Togg'a ilk zam geldi, yeni fiyatlar belli oldu. Ön siparişle satın alınan otomobilin baz versiyonu 953 bin TL’den satışa çıkmıştı. Yeni gelen fiyat güncellemesiyle T10X’in baz modelinin fiyatı 1 milyon 207 bin TL oldu. İşte detaylar...

KAAN ZENGİNLİ'NİN HABERİ - Sıfır otomobil fiyatları her geçen gün artmaya devam ederken, Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu’ndan T10X modeli için ilk zam haberi geldi.

Ön siparişle satın alınan otomobilin baz versiyonu 953 bin TL’den satışa çıkmıştı. Yeni gelen fiyat güncellemesiyle T10X’in baz modelinin fiyatı 1 milyon 207 bin TL oldu. Ayrıca; V2 RWD standart menzil fiyatı 252 bin lira zamla, 1 milyon 55 bin TL’den 1 milyon 307 bin TL’ye, V2 RWD uzun menzil versiyonu ise 322 bin lira zam ile 1 milyon 215 bin TL’den 1 milyon 537 bin TL’ye çıktı.

5 TEMMUZDAN İTİBAREN GEÇERLİ

TOGG’dan tüketicilere yönelik yapılan açıklamada “Son dönemde küresel boyutta tedarik zincirinde yaşanan maliyet etkileri ve finansal gelişmelerin ülkemizde yerli üreticileri de etkilemeye başlaması sebebiyle biz de fiyatlarımızı düzenlemek durumunda kaldık. Yeni fiyat listesi 5 Temmuz 2023 tarihinden itibaren geçerli olacak ve kendilerine bildirilmiş olan öngörü teslim tarihi en geç temmuz ve sonrası olan bütün kullanıcılarımızı etkileyecektir” denildi.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...