Togg bu kez Avrupa'ya açıldı: Hollanda'da ilk kez görenler hayranlığını gizleyemedi

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Togg bu kez Avrupa'ya açıldı: Hollanda'da ilk kez görenler hayranlığını gizleyemedi

Ekonomi Haberleri  / Anadolu Ajansı

Yerli ve milli otomobil Togg, bu kez Avrupa'ya açıldı. Hollanda'da bir vatandaş aldığı Togg'u ücretsiz bir şekilde tanıttı. Televizyon yerine ilk kez canlı görenler hayranlığını gizleyemedi.

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg, bu kez Hollanda'da tanıtıldı. Dünyanın çeşitli yerlerinde daha önce tanıtılan Togg'u Hollanda'da görenler hayranlığını gizleyemedi.

TOGG'UNU ÜCRETSİZ BİR ŞEKİLDE TANITTI

Türkiye'ye 6 yıl önce kesin dönüş yapan ve Togg ile Almanya'ya tatile gelen Emre Köksüz adlı gurbetçi vatandaş, Hollanda'da Breda kentinde organize edilen "Fuarım" etkinliğinini organize edenlerin talebiyle ücret almadan kendi arabasını sergilediğini söyledi. Köksüz, sahip olduğu Togg aracı ile gurur duyduğunu ve etkinliğe gelenlerin araca yoğun ilgi gösterdiğini dile getirdi.

İLK KEZ TV YERİNE CANLI GÖRDÜ

Togg'u daha önce sadece televizyonda gördüğünü söyleyen Yahya Canel, "Togg umduğumdan çok daha güzel. Gerçekten dizaynı çok güzel olmuş. Dışından görünüşü de güzel. Türkiye yapması gerekeni yapmış. Bundan sonra halk olarak bizim destekleyip Togg'u almamız lazım. Türkiye'nin gururu." dedi.

Togg bu kez Avrupa'ya açıldı: Hollanda'da ilk kez görenler hayranlığını gizleyemedi

AVRUPA SATIŞI BEKLENİYOR

Yasin Altıntaç da Togg'un gurur verici olduğunu belirterek, "Vatana ve millete hayırlı uğurlu olsun. Yakın zamanda Avrupa'da satışa çıkmasını bekliyoruz. Daha önce gördüm ama içine binmemiştim. Çok süper." ifadesini kullandı.

Togg bu kez Avrupa'ya açıldı: Hollanda'da ilk kez görenler hayranlığını gizleyemedi

GÖRMEYE DE ALMAYA DEĞER

Togg'u ilk defa gördüğünü ifade eden İbrahim Kütük de "Yapanlardan Allah razı olsun. Bu araba bizim gerçekten gururumuz. Görmeye de almaya da değer. Nasip olursa biz de alırız inşallah. Bu bizim hayalimiz ve temennimiz." diye konuştu.

Keziban Albayrak Kılıç da "Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Çok güzel, çok heyecanlı ve sevinçliyim." dedi. Haktan Aydın ise Togg'un içini ve dışını görmek için çok sabırsızlıkla ve heyecanla bugünü beklediğini anlattı.

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...