TMSF 35 personel alacak

Düzenleyen:
TMSF 35 personel alacak

EKONOMİ Haberleri

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu İstanbul Merkez teşkilatında istihdam edilmek üzere 5 Fon Denetçi Yardımcısı, 15 Fon Uzman Yardımcısı ve 15 Fon avukatı, kadrosuna atama yapılmak amacıyla yazılı ve sözlü giriş sınavı yapılacak.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu İstanbul Merkez teşkilatında istihdam edilmek üzere 5  Fon Denetçi Yardımcısı, 15 Fon Uzman Yardımcısı ve 15 Fon avukatı, kadrosuna atama yapılmak amacıyla yazılı ve sözlü giriş sınavı yapılacak.

Adaylar, Fon Denetçi Yardımcılığı, Fon Uzman Yardımcılığı ve Fon Avukatlığı kadrolarından yalnızca birine müracaat edebilecekler.

Başvurular, 7 Ekim 2019 tarihinden itibaren en geç 28 Ekim 2019 tarihi mesai bitimine kadar, istenilen belgelerle birlikte, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Büyükdere Caddesi No:143 Esentepe/İstanbul adresine şahsen veya son başvuru tarihinde Fon'a ulaşacak şekilde posta ile yapılacak.

İLANIN DETAYLARINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...