THY, Leyla ile Mecnun'un diyarına uçtu

- Güncelleme:
THY, Leyla ile Mecnun'un diyarına uçtu

Ekonomi Haberleri

Türk Hava Yolları, başkent Bakü ve Nahçıvan'dan sonra Azerbaycan'da üçüncü uçuş noktası olan Gence'ye ilk seferini gerçekleştirdi.

THY Pazarlama ve Satış Başkanı Mehmet Akif Konar Gence Havalimanı'nda Azerbaycan sivil havacılık otoriteleri tarafından karşılandı. Konar ve protokol ilk uçuşun anısına birlikte pasta kesti. Konar, "Dünyadaki global ekonomik krize fırsata çevirmeye devam ediyoruz. Gence'de çok sayıda Türk iş adamı ve gurbetçilerimiz var. Hem bu insanları hem de kardeş Azerbaycan halkını iki ülke arasında taşımaktan gurur duyuyoruz" dedi. Gence Leyla ile Mecnun'un aşklarına tanıklık eden bir kent olmanın yanı sıra büyük Türk şairi Nizami'nin de memleketi. THY'nin Gence seferleri Salı, Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri olmak üzere haftada 4 gün karşılıklı olarak icra edilecek.




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...