THY Genel Müdürü Kotil yılın lideri

THY Genel Müdürü Kotil yılın lideri

Ekonomi Haberleri

Temel Kotil, havacılık endüstrisinin en prestijli ödülleri arasında yer alan Air Transport News Ödülleri'nde, "Yılın Lideri Ödülü"ne lâyık görüldü.

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, havacılık endüstrisinin en prestijli ödülleri arasında yer alan Air Transport News Ödülleri'nde, "Yılın Lideri Ödülü"ne lâyık görüldü. Ödülü Air Transport News Genel Müdürü Dr. Kostas Iatrou'nun elinden alan THY Genel Müdürü Kotil, "THY olarak çok iyi bir aileyiz. İşimizi seviyoruz. İnsanları, yolcuları seviyoruz. Sevdiklerimizden dolayı bu ödülü vermişlerdir diye düşündüm" dedi. Kotil, bu yılın başında 2 yıllığına Avrupa Havacılık Derneği Başkanlığı'na da seçildiğini dile getirerek, "Avrupa'daki havacılığı da biz kontrol ediyoruz. THY'nin 10 yıldır devam eden bir başarı trendi var. Ödülün bize verilmesinde bu durum da etkili oldu" diye konuştu. AA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...