TEKSTİLKENT’İ AVM yapacağız!

Düzenleyen:
TEKSTİLKENT’İ  AVM yapacağız!

Ekonomi Haberleri

Tekstilkent Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Kulak, Tekstilkent’te yer alan 43 bloğun dış cephelerini yenileyerek AVM hâline getireceklerini söyledi

Tekstilkent’in yeni yönetimi 3 Nisan’da belli olacak. Tekstilkent Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Kulak, başkanlığa tekrar aday olduğunu belirterek, Tekstilkent’in iş ve yaşam merkezi olacağı sözünü verdi. Tekstilkent’e 2017 yılında metro geleceğine işaret eden Kulak, “Metro geldiği zaman yaklaşık günlük, o metromuzda Mecidiyeköy-Beşiktaş metrosu tam Tekstilkent’in göbeğinden çıkacak. Yani günlük taşıma kapasitesi belki 1 milyonun üzerinde olacak. Buraya insanlar geldikten sonra yani belkide Tekstilkent’i artık bir AVM olarak görülmesi lazım” dedi. Şükrü Kulak, Tekstilkent’in etrafında Esenler Belediyesi’nin 80 bin konut yapacağına işaret ederek, şöyle konuştu: “Bu 80 bin konuttaki insanlar mutlaka bir AVM arayacaklar. En uygun yer de 331 bin dönüm üzerine kurulmuş bir Tekstilkent’tir. 43 tane bloğumuz var. Biz Tekstilkent’in bugün dış cephelerini yapacağız, talep üzerine 1 sene sonra da içlerini yaparak AVM haline getireceğiz.”

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...