Teknoloji ile Sanat buluştu! Anlaşma imzalandı

Teknoloji ile Sanat buluştu! Anlaşma imzalandı

Ekonomi Haberleri

Turkcell ve Sakıp Sabancı Müzesi tarafından müzeye özel geliştirilen uygulamayla ziyaretçiler her türlü etkinliğin bilgilendirmesine kolayca ulaşabilecek

Uygulama ile S.Ü. Sakıp Sabancı Müzesi'nde yer alan koleksiyonların detayları, takvime göre etkinlik seçilebiliyor; geçmiş sergilere, eğitimlere ve müze ile ilgili haberlere kısa yoldan erişim sağlanacak. Kullanıcılar diledikleri etkinlik, koleksiyon, sergi ve haberi sosyal medya üzerinden paylaşabiliyorlar. Uygulama sayesinde, müzede gerçekleşecek etkinlikler kişisel takvime eklenerek hatırlatma özelliğinden faydalanılabiliyor. S.Ü. Sakıp Sabancı Müzesi Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı ve Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv'i bir araya getiren imza töreninde, müze için geliştirilen uygulamanın da tanıtımı yapıldı. Güler Sabancı imza töreninde yaptığı konuşmada "Bu iki güçlü kurumun sinerjisinden gelecekte yeni ve çok başarılı projeler ortaya çıkacağına dair inancımı tekrarlayarak, hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Süreyya Ciliv ise "Amacımız gerek uygulama üzerinden sağladığımız kolaylıklar, gerek müşterilerimize sunduğumuz avantajlarla müzede yer bulan sergilere, koleksiyonlara ve etkinliklere gösterilen rağbetin artmasına katkıda bulunmak" ifadelerini kullandı.
Ekonomi Servisi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...