Tek fatura ile ucuz hizmet

Düzenleyen:
Tek fatura ile ucuz hizmet

Ekonomi Haberleri

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Erkan, "Sabit ve mobil hizmetlerimizde tek fatura dönemini başlattık. Bu sayede yüzde 30'u aşan oranlarda ucuz hizmet sunacağız" dedi.

Hızla gelişen iletişim teknolojileri ve artan tüketici ihtiyaçları, bu alanda faaliyet gösteren şirketleri de yeniden yapılanmaya sürüklüyor. Bu konuda önemli bir adım atan Turkcell, mobil ve sabit hizmetlerini 'tek çatı'da topladığını duyurdu. Kuşadası'nda düzenlenen toplantıda açıklamalarda bulunan Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Murat Erkan, "Kısa bir süre öncesine kadar Turkcell Grubunda mobil hizmetleri ayrı, sabit hizmetleri ayrı noktalardan veriyorduk, bu hizmetlerin çağrı merkezleri de ayrı telefon numaralarıydı. Şu anda bu hizmetlerin tamamını entegre ettik. Yeni dönemde hem ev hem de mobil internetinizin hizmet bedelleri tek faturada gelecek, ayrı ayrı fatura takip etmek zorunda kalmayacaksınız" dedi.

PAKETLER NASIL OLACAK?

Müşterilere 'Dört Dörtlük Paketler' hazırladıklarını anlatan Erkan, şöyle devam etti: "Tek fatura ile yeni tarifeler hazırlamak, bize daha uygun fiyat sunma avantajını getirdi. Bu sayede yeni dönemde müşterilerimize yüzde 30'u aşan oranlarda tasarruf sağlayan fiyatlarla hizmet sunacağız. Örneğin 79 liralık paketimizde; 50 Mbps hızda sınırsız ev interneti, cepten 500 dakika konuşma ve 4 GB cepten interneti, BiP ve Akıllı Depo servisleriyle birlikte sunuyoruz. 149 liralık paketimizde de; 50 Mbps hızında sınırsız ev internetinin yanı sıra, 20 GB cepten internet, Turkcell TV Plus, BiP, Akıllı Depo ve fizy için de 20 GB cepten internet, 1000 dakika cepten konuşma ve 1000 SMS veriyoruz. Her müşteriye hitap edecek tarifelerimiz var."

4G'DE 11 MİLYON ABONE

Turkcell'in 4.5G'deki 1 aylık sonuçlarını açıklayan Murat Erkan, "Abone sayımız 11 milyonu aşarken, toplam kullanıcı sayısı 4 milyonu geçti" dedi.

EŞTEN DOSTAN DUYAN ARADI

Murat Erkan, daha lansmanı yapılmadan eşinden dostundan duyan 5 bin kişinin çağrı merkezini arayıp, "tek çatı" ve "tek fatura" hakkında bilgi almak istediğini söyledi. Gelen bu çağrıların ne kadar doğru yolda olduklarını kendilerine gösterdiğini dile getiren Erkan, "Nasıl tek faturaya geçeceğini öğrenmek isteyen de var. 'Benim aklıma gelmişti. İyi ki yaptınız' diyen de var. Türkiye'de 35 milyonu aşan Turkcell müşterisinin önemli bir bölümünün bu yılın sonuna kadar tek faturadan faydalanmasını bekliyoruz

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...