TCDD Kadrolu KPSS'siz 356 İşçi Alacak! Başvuru nasıl yapılır?

Düzenleyen:
TCDD Kadrolu KPSS'siz 356 İşçi Alacak! Başvuru nasıl yapılır?
EKONOMİ Haberleri

TCDD KPSS şartı olmadan kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. 356 personel alımı için başvuru ekranı açıldı ve başvurular alınmaya başladı. İşte detaylar.Başvuru nasıl yapılır?

TCDD 356 personel alımı başvuru ekranı açıldı.Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan duyuruda KPSS şartı olmadan 356 kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. Başvuru nasıl yapılır! İşte detaylar...

En az lise mezunu adaylar arasından yapılacak kamu personeli alımında başvurular İŞKUR üzerinden başladı. Yayımlanan duyuruda alınacak personellerin 86 'sının TREN TEŞKİL İŞÇİSİ, 42 'sinin DEMİRYOLU YOL YAPIM, BAKIM VE ONARIM MAKİNESİ OPERATÖRÜ, 188 'inin DEMİRYOLU HATTI BAKIM ONARIMCISI, 40 'ının ise LİMAN VİNÇ OPERATÖRÜ (RTG CE SSG) kadrosunda istihdam edileceğine yer verildi.

BAŞVURU DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...