Taşerona kadro ne zaman gelecek? Yeni açıklama geldi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Taşerona kadro ne zaman gelecek? Yeni açıklama geldi

Ekonomi Haberleri

Taşerona kadro konusunu 100 bin taşeron işçisi yakından takip ediyor. Çalışma Bakanı Bilgin tarafından "100 bin taşerona kadro ne zaman?" sorusuna cevap geldi. Peki taşerona kadro son durum ne? Taşerona kadro şartları ve 2023 taşeron işçisi açıklamaya ilişkin ne biliniyor? İşte detaylar...

Taşerona kadro konusunun detaylarından 100 bin taşeronun ne zaman kadroya alınacağına dek birçok konu araştırılmaya devam ediliyor. Son olarak Bakan Bilgin'den taşerona kadro konusunda önemli bir açıklama yapıldı. 1 milyon işçinin kadroya alındığını kaydeden Bakan Bilgin'in paylaşımının detayları ve "100 bin taşerona kadro ne zaman?" sorusunun yanıtı haberin detaylarında yer alıyor.

TAŞERONA KADRO NE ZAMAN GELECEK?

Taşeron kadro ne zaman 2023 sorusunun yanıtı aranıyor. Bakan Bilgin konuya ilişkin yaptığı paylaşımda TBMM'nin açılışına işaret eti. Meclis açılış tarihi için bakıldığında ise tarihin 28. Dönem Milletvekili Seçim Sonuçları'nın Resmi Gazete'de yayımlanmasını izleyen üçüncü gün saat 14.00'te olacağı biliniyor. Meclis'in açılmasıyla vekillerin yemin etmesinin ardından başlayacak olan ilk çalışmalarda taşeron işçilere kadro da gündemde olacak.

Taşerona kadro ne zaman gelecek? Yeni açıklama geldi

TAŞERONA KADRO 2023 GÜNCEL AÇIKLAMALAR...

Taşeron kadro son duruma ilişkin bilgiler paylaşan Vedat Bilgin, "100 bin taşeron işçinin beklediği düzenleme hayata geçirilecek" diyerek sözlerini şöyle sürdürdü:

"İş kanunu, toplu sözleşme, toplu iş kanunu, sendika kanunu gibi bütün çalışma hayatında yasal mevzuatta köklü bir reform gerekli. Bununla ilgili bütün hazırlıkları yaptık.  Bir akademi kurulu kurduk. Gelecek dönemde çalışmayı hayata geçireceğiz. 100 bin taşeron işçinin beklediği düzenleme hayata geçirilecek."

TAŞERONA KADRO KİMLERİ KAPSIYOR?

Taşerona kadro kimleri kapsıyor? Taşeron kadro şartları 2023 ne olduğuna ilişkin yanıtlar da Meclis'in açılmasının ardından netleşecek. Meclis'in çalışmalara başlamasının ardından taşeron işçilere kadro düzenlemesi de önce Meclis komisyonlarına gelecek. Komisyon çalışmalarında taşeron kadro şartları kimleri kapsıyor? sorularının detaylarının da netleşmesi bekleniyor.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...