Tarım kredi marketlerinin fiyatlarına vatandaşlar isyan etti: 'Yüzde 50 indirim böyle mi olur?'

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Ekonomi Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Tarım Kredi Kooperatifi marketleri, temel ihtiyaç ile temizlik ürünlerini kapsayan yüzde 50'ye varan indirim kampanyası bugün başladı. Kampanyayı duyan vatandaşlar Tarım kredi marketlerine gitti ancak fiyatlar şaşkına uğrattı. Raflardaki etiket fiyatlarını gören bir vatandaş 'Yüzde 50 indirim böyle mi olur?' diyerek tepki gösterdi.

Türkiye genelinde 81 ildeki 3 bini aşkın Tarım Kredi Kooperatif marketinde mevcut indirimlere ek olarak fiyatlarda yüzde 50'ye varan indirim kampanyası bugün başladı. İndirimi duyan bazı vatandaşlar Tarım kredi marketlerine gitti ancak fiyatlar beklentiyi karşılamadı. 

VATANDAŞ İNDİRİME TEPKİ GÖSTERDİ

Etiket fiyatlarını gören bir vatandaş duruma tepki göstererek 'Yüzde 50 indirim böyle mi olur?' dedi. İndirimler ise nohut, mercimek, salça, çay, un, üt, peynir, pirinç gibi temel ihtiyaç ürünlerini ve kağıt peçete, kağıt havlu deterjan, sabun gibi temizlik ürünlerini kapsıyor.

Tarım Kredi Kooperatifi mağazalarına gelen vatandaşlar fiyatları yine uygun bulmadı. Bugün başlayan indirim kampanyası, 2 Kasım tarihine kadar devam edeceği belirtildi.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...