Tahminleriyle dikkat çeken ünlü analistten korkutan uyarı: Büyük fiyat düşüşü yolda

Düzenleyen:
Tahminleriyle dikkat çeken ünlü analistten korkutan uyarı: Büyük fiyat düşüşü yolda

EKONOMİ Haberleri

Bir süredir düşüşte olan Bitcoin, tekrardan 30 bin doların üstüne çıktı. Bitcoin’deki yükseliş diğer coinleride olumlu yönde etkiledi. Yaptıkları tahminlerle dikkat çeken kripto analisti Crypto Capo, Bitcoin’in tekrardan 30 bin doların altına düşeceğini ve kısa bir düşüşle tekrardan yükseleceğini belirtti. Bu düşüşlerde alım fırsatların doğacağını belirten Capo, boğa tuzağına dikkat çekti.

Tahminleriyle dikkat çeken ünlü analistten korkutan uyarı: Büyük fiyat düşüşü yolda9 haftadır düşüşte olan lider kripto para birimi Bitcoin, yeni haftayla birlikte yükselişe geçti. 30 bin dolar bandını aşan Bitcoin, 31 bin dolara kadar tırmandı. Yaptığı tahminlerle bilinen ünlü analist Crypto Capo ise düşüşlerin tekrardan yaşanacağını belirtti. Bunun bir boğa tuzağı olduğunu söyleyen Capo, yaşanan düşüşlerin ardından hızlıca iyileşme serüveninin başlayacağını söyledi. 

“BİTCOİN’DE YÜZDE 25 DÜŞÜŞ OLACAK” 

Ünlü kripto para analisti Crypto Capo, Twitter hesabından paylaşımda bulunarak BTC için büyük fiyat düşüşleri beklemeye devam ettiğini belirterek şunları söyledi:

“Hala aynı şeyi bekliyorum. Altcoin’lerde yüzde 40 ve yüzde 60, Bitcoin’de yüzde 25 ve yüzde 30 arasında düşüş. Düşüşten sonra, 1-3 ay boyunca iyileşme görülecek”

 

“BU BİR BOĞA TUZAĞI” 

Kripto paralarda yaşanan yükselişlerin bir boğa tuzağı olduğunu söyleyen Crypto Capo, yatırımcıları uyardı. Yaşanan yükselişlerin göstermelik olduğunu söyleyen Capo, düşüşlerin halen geçerli olduğunu ifade etti. 

ELİNDEKİ TÜM ALTCOİN’LERİ SATTI 

Elinde bulunan tüm altcoinleri sattığını belirten Crypto Capo, “BTC’nin 10 bin dolardan 69 bin dolara düştüğü boğa koşusu sırasında tamamıyla altcoinlerdeydim. Ardından, BTC ortalama 41 bin 500 dolarda iken hepsini sattım ve geçtiğimiz haftalarda görülen yüzde 70-99’luk bir düşüşten kaçındım. Şimdi hala Stablecoin’lerimi tutuyorum, piyasaya yeniden girmeyi bekliyorum.” dedi. 

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...