SPK'dan Türkcell'e flaş atama

SPK'dan Türkcell'e flaş atama

Ekonomi Haberleri

SPK, Turkcell İletişim Hizmetleri AŞ Yönetim Kurulu'na Sonera Holding tarafından Kurul'a bildirilen Erik Belfrage ve Jan Erik Rudberg'i atadıç

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Turkcell İletişim Hizmetleri AŞ Yönetim Kurulu'na Sonera Holding tarafından Kurul'a bildirilen Erik Belfrage ve Jan Erik Rudberg'in atanmalarına karar verdi. SPK haftalık bültenine göre, Kurul, boş 2 yönetim kurulu üyeliğine yapılacak atamalar için Alfa Telekom Turkey Limited tarafından isim bildirilmemesi ve Çukurova Holding tarafından da isim bildirilemeyeceğinin beyan edilmesi nedeniyle, Sonera Holding BV tarafından Kurul'a bildirilen 2 ismin atanmasını kararlaştırdı.Kurul, Erik Belfrage ve Jan Erik Rudberg'in, şirket genel kurulunca mevzuata uygun üyeler seçilinceye veya Kurulca başka üyeler atanıncaya kadar görev yapmak üzere Turkcell Yönetim Kurulu üyesi olarak atanmalarına karar verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...