SGK personel alımı tercihleri başladı: Bin 392 personel alınacak

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
SGK personel alımı tercihleri başladı: Bin 392 personel alınacak

Ekonomi Haberleri  / Haber Merkezi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan sosyal medya hesabından duyurdu. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), bin 392 sözleşmeli personeli alacak.

ÖSYM'nin yaptığı duyuruya göre; Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı’nın sözleşmeli personel pozisyonlarına yerleştirme yapmak için adayların tercihleri alınmaya başladı. Tercih işlemleri,  KPSS-2023/6 Tercih Kılavuzu kurallarına göre yapılacak olup, yerleştirme işlemlerinde, ortaöğretim mezunları için KPSSP94, ön lisans mezunları için KPSSP93 puanı ve lisans mezunları için KPSSP3 kullanılacak.

BRANŞ DAĞILIMI

Sosyal Güvenlik Kurumu merkez ve taşra teşkilatında ihtiyaç duyulan yerlerde istihdam edilmek üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesi kapsamında 1231 büro personeli, 130 destek personeli, 27 koruma ve güvenlik görevlisi, 4 teknisyen olmak üzere toplam 1392 sözleşmeli personel alınacak.

BAŞVURU TARİHLERİ

Adaylar tercihlerini, 05-11 Ekim 2023 tarihleri arasında yapabileceklerdir. Tercih işlemleri, 11 Ekim 2023 tarihinde saat 23.59'da sona erecektir.

SGK personel alımı tercihleri başladı: Bin 392 personel alınacak

BAKAN SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

 "Sosyal Güvenlik Kurumumuza, bin 231 büro personeli, 130 destek personeli, 27 koruma güvenlik görevlisi, 4 teknisyen olmak üzere toplam bin 392 sözleşmeli personel alımı gerçekleştiriyoruz.

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...