Pancar üreticilerini yakından ilgilendiriyor! Bakan Yumaklı duyurdu: 728 milyon TL'lik avans ödemesi bugün hesaplarda

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Pancar üreticilerini yakından ilgilendiriyor! Bakan Yumaklı duyurdu: 728 milyon TL'lik avans ödemesi bugün hesaplarda

Ekonomi Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, pancar üreticilerinin beklediği haberi duyurdu. Baklan Yumaklı, "Türkşeker aracılığıyla 728 milyon 74 bin lira avans ödemesini bugün pancar üreticilerimizin hesaplarına aktarıyoruz." açıklamasını yaptı.

Üreticilere devlet tarafından verilen destek ile hem üretim hem de çiftçiler destekleniyor. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından on binlerce çiftçiye, bu ödemeler kapsamında aylık olarak milyonlarca TL ödeme yapılıyor. Bu kez ödeme pancar üreticilerine yapıldı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, pancar üreticilerine 728 milyon TL'lik ödemenin bugün hesaplara yatacağını duyurdu. 

 X sosyal medya platformundan, pancar üreticilerine yapılacak ödemeye ilişkin bilgi veren Bakan Yumaklı,  "Türkşeker aracılığıyla 728 milyon 74 bin lira avans ödemesini bugün pancar üreticilerimizin hesaplarına aktarıyoruz. Hayırlı ve bereketli olsun." ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/ibrahimyumakli/status/1706218400156954962

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...