Son Dakika... Dolar kuru iki haftanın dibine indi! Dolar düştü mü? Dolar ne kadar oldu? (12 Eylül 2018)

Düzenleyen:
Son Dakika... Dolar kuru iki haftanın dibine indi! Dolar düştü mü? Dolar ne kadar oldu? (12 Eylül 2018)

EKONOMİ Haberleri

Son Dakika... Dolar kuru iki haftanın dibine indi! Dolar düştü mü? Dolar ne kadar oldu? (12 Eylül 2018) Dolar kurundaki yükselişin ardından dolar kurunda hareketlilik yaşandı. Haftalardır rekor üstüne rekor kıran dolar kuru iki haftanın dibine indi. Peki dolar ne kadar oldu? 12 Eylül 2018 dolar kurundan notlara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Son Dakika... Dolar kuru iki haftanın dibine indi! Dolar düştü mü? Dolar ne kadar oldu? (12 Eylül 2018) Dolardaki yükselişin ardından beklenen oldu. Dolar kurunda öğle saatlerinden itibaren düşüş yaşandı. Dolar kuru 12 Eylül 2018 öğle saatlerinde son iki haftanın dibine indi. Peki dolar ne kadar oldu? Detaylar haberimizde...

Son Dakika... Dolar kuru iki haftanın dibine indi! Dolar düştü mü? Dolar ne kadar oldu? (12 Eylül 2018)

DOLAR DÜŞTÜ MÜ? DOLAR NE KADAR OLDU?

Merkez Bankası Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısında faiz artışı yapacağına yönelik beklentilerle geçen hafta düşüşe geçen dolar kuru bugün 6.40 TL'ye kadar geriledi. 6.38 TL'ye kadar gerileyen kur öğle saatlerinde 6.3697'yi gördü. Bu rakamla dolar kurunda son iki haftanın en düşük seviyesi görülmüş oldu. 

Geçen haftanın sonundan bu yana 6.50'nin altında seyreden dolar dün 4,4210 - 4,4914 aralığında hareket etmiş ve günü önceki kapanışa göre yüzde 0,55 azalışla 6,4253'ten tamamlamıştı. Dolar/TL yeni güne 6.42 TL seviyesinden başlamıştı. 

FAİZ ARTIŞI BEKLENİYOR

Reuters anketine göre TCMB'nin yarın gerçekleştireceği eylül ayı PPK toplantısında  faiz artışına gitmesi bekleniyor. Piyasanın beklentisi bankanın politika faizi olan bir hafta vadeli repo faizini 200 ile 725 baz puan arasında değişen bir oranda artırması yönünde.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...