Son dakika: Depremzedeler için işsizlik ve çalışma ödeneği ödeme tarihi erkene alındı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika: Depremzedeler için işsizlik ve çalışma ödeneği ödeme tarihi erkene alındı

Ekonomi Haberleri

Son dakika haber: Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı: "Depremden etkilenen illerimizde; İşsizlik Ödeneği ve Yarım Çalışma Ödeneği ödemeleri 15 Şubat 2023 tarihinde yapılacaktır." açıklamasını yaptı.

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan olan 7,7 ve 7,6’lık depremlerin ardından depremzedelerin mağduriyetlerinin giderilmesi adına çalışmalar sürüyor. Son olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, İşsizlik Ödeneği ve Yarım Çalışma Ödeneği ödemeleri 15 Şubat'ta yapılacağı açıklandı.

ÖDEMELER 15 ŞUBAT'TA

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından yapılan paylaşımda İşsizlik Ödeneği ve Yarım Çalışma Ödeneği ödemeleri 15 Şubat'ta yapılacağı açıklandı. Paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“Depremden etkilenen illerimizde; İşsizlik Ödeneği ve Yarım Çalışma Ödeneği ödemeleri 15 Şubat 2023 tarihinde yapılacaktır. Geçmiş olsun Türkiye.”

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...