Şok Market’te 1000 üründe dev indirim başladı! Cepleri bayram ettirecek cazip fiyatlar: İşte Cumhuriyet’in 100. yılı kampanyasında detaylar...

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Şok Market’te 1000 üründe dev indirim başladı! Cepleri bayram ettirecek cazip fiyatlar: İşte Cumhuriyet’in 100. yılı kampanyasında detaylar...

Ekonomi Haberleri  / Anadolu Ajansı

Türkiye’nin en ünlü zincir marketlerinden Şok Market, Cumhuriyet’in 100. Yılına özel indirim kampanyası başlattı. Kampanya ekim ayı boyunca her hafta olacak. İşte peynirden zeytine, çaydan kahveye, undan süte 1000 üründe yüzde 50’e varan indirimlerin olacağı kampanyadan detaylar…

Türkiye Cumhuriyeti, 29 Ekim’de 100. yılına giriyor. Bazı şirketler bu duruma özel kampanyalarla tüketicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

O şirketlerden biri de zincir marketlerden Şok Marketler…

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; 81 ilde 10 bini aşkın mağaza ağına sahip Şok Market, Cumhuriyet’in 100. yılına özel 1000 üründe indirim kampanyası başlattı.

EKİM AYI BOYUNCA HER HAFTA OLACAK

Ekim ayı boyunca her hafta olacak kampanya, en az 250 üründe olmak üzere, peynirden zeytine, çaydan kahveye, undan süte bir evin en temel ihtiyaçları arasından belirlenen toplam 1.000 üründe geçerli olacak.

YÜZDE 50’YE VARAN İNDİRİM VE WİN SADAKAT MÜŞTERİLERİNE ÖZEL AVANTAJLAR

Kampanyada yüzde 50’ye varan indirimler olacak ve Win sadakat programı müşterilerine özel avantajlar sunulacak.

Öte yandan indirimli ve Win TL kazançlı ürünlere hem mağazalardan hem de online alışveriş uygulaması Cepte ŞOK üzerinden ulaşılabilecek.

Şok Market’te 1000 üründe dev indirim başladı! Cepleri bayram ettirecek cazip fiyatlar: İşte Cumhuriyet’in 100. yılı kampanyasında detaylar...

ŞİRKETTEN KAMPANYA AÇIKLAMASI

Söz konusu kampanyaya ilişkin şirketten açıklama yapıldı. ŞOK Marketler Üst Yöneticisi (CEO) Uğur Demirel, "Türk milleti olarak en büyük özelliklerimizden biri zor günlerde birlik ve beraberlik ruhu içinde hareket etmektir. Bu anlayışla küresel dalgalanmalar sebebiyle enflasyonist bir dönemden geçerken, biz de ŞOK Marketler olarak hane ekonomilerine ve enflasyonla mücadeleye katkı vererek 100. yıl heyecanına ortak olmak istedik. Ekim ayındaki Cumhuriyetimizin 100. Yıl Şenlikleri süresince toplam 1.000 kampanyalı ürünümüzde indirimler ve Win avantajları sunacağız.” dedi.

Demirel sözlerini şu şekilde sürdürdü;

ŞOK Marketler’de müşterilerimize her gün düşük fiyatlar sunuyoruz. Amacımız Türkiye’nin dört bir yanında halkımızın tamamının temel ihtiyaç ürünlerine rahatlıkla ulaşabilmesi. Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümü gibi böylesine özel bir dönemde her gün düşük olan fiyatlarımıza yaptığımız ilave indirimlerle Cumhuriyet şenliklerine katkı vermeyi hedefliyoruz.

 

 

 

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...