Sistem tersine dönüyor! İlk defa banka aidat ödeyecek

Düzenleyen:
Sistem tersine dönüyor! İlk defa banka aidat ödeyecek

Ekonomi Haberleri

Bankacılıkta rekabet çok farklı boyutlara ulaşıyor. QNB Finansbank, Enpara kredi kartına sahip müşterilerine 100 TL kart aidatı ödeyecek.

Gelişen teknoloji ile birlikte bankacılık sektörü de evrim geçiriyor. Enpara kredi kartına sahip müşterilerden kart aidatı almayacaklarını belirten QNB Finansbank Genel Müdürü Temel Güzeloğlu “Bilakis bir yılın sonunda onlara kart aidatı vereceğiz. Bu tutar da 100 TL olacak” dedi. Enpara.com’un 5’inci kuruluş yılı dolayısıyla değerlendirmelerde bulunan Güzeloğlu, enpara.com’un Ekim 2012’de QNB Finansbank tarafından tüm hizmetlerini sadece dijital kanallar üzerinden sunan Türkiye’nin ilk şubesiz dijital bankası olarak kurulduğunu hatırlattı. Güzeloğlu, Enpara’da kasım sonu itibarıyla 900 bin müşteriye hizmet verdiklerini, mevduatların yaklaşık 7 milyar liraya ulaştığını ve kullandırılan kredi miktarının 1,2 milyar lira olduğunu belirtti. Enpara.com üzerinden kredi vermeye başladıkları Eylül 2014’ten bu yana toplam 3,5 milyar liralık kredi kullandırımı yaptıklarını bildiren Güzeloğlu, Enpara’nın tüm süreçlerini QNB Finansbank’tan ayrı yürüttüklerini bildirerek “Enpara’yı kurarken, şubeleri tamamen resimden çıkarttık. Enpara.com yüzde 100 dijital. Dünyada da benzeri fazlaca yok. Pek çok banka ‘biz en dijital bankayız’, ‘dijitalin en iyisi biziz’ diyor. Ama gerçek anlamda şubenin resmin içinde olmadığı, tamamen dijital olan ilk ve tek dijital banka enpara.com’dur” ifadelerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...