Şirketlerin ömrünü uzatacak formül, bu zirveden çıkacak

Şirketlerin ömrünü uzatacak formül, bu zirveden çıkacak

Ekonomi Haberleri

Geleceğin sektörlerini, yeni değerler belirleyecek.

Bu noktadan hareket eden Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), şirketlerin uzun ömürlü olmasını sağlamak amacıyla önemli bir çalışmaya imza atacak. Düzenlenen VİZYONER'15 Sektörler Zirvesi'nde, sürdürülebilir iş ve ekonomi projeksiyonuyla yeni rota çizilecek. Yeni pazarlar, yeni sektörler, teknoloji, insan kıymetleri ve markalaşma konuları masaya yatırılacak. Zirveye, alanının en önemli isimleri katılacak. TAV CEO'su Sani Şener, Carrefoursa Genel Müdürü Mehmet Nane, Renault Genel Müdürü İbrahim Aybar, Twitter Küresel Politikalar Başkan Yardımcısı Colin Crovell, THY Genel Müdürü Temel Kotil, Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ülker, LCW Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük de zirvede tecrübelerini paylaşacak.
MÜSİAD Başkanı Olpak, bugüne kadar bazı sektörlerin ve firmaların hatırı sayılır yol aldıklarını anlattığı açıklamasında, "Sektörler kendi vizyonlarını belirler, yurt içi ve dışında risklere karşı hazırlıklı olursa, güçlü ve dinamik bir Türkiye için adım atılmış olacak" diye konuştu.
Asırlık şirket yok denecek kadar az

Yeni pazarlar, yeni sektörler, teknoloji, insan kıymetleri ve markalaşma konularının ele alınacağı zirvenin iş dünyası için fikir ve vizyon kaynağı olacağına dikkat çeken MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, "Gelecek her zaman bir muammadır ancak buna hazırlıklı olmak bizim elimizde" dedi. Şirketler ve sektörlerin geleceğe yeterli hazırlık yapmadığını, kısa vadeli vizyonlarla ilerlediklerini ifade eden Olpak, "Oysa genelde ülkeler, özelde ise sektörler ve kurumlar geleceğe kendi isimlerini, ürünlerini bırakırlar. Bu yüzden MÜSİAD Vizyoner'15 ve devamı olacak toplantıların amacı ülkenin değerli müteşebbislerini, işletmecilerini ve sektörlerini gelecekle buluşturmak olacaktır" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...