Seçimden sonra yer bulmak için acele edin

Seçimden sonra yer bulmak için acele edin

EKONOMİ Haberleri

İstanbul seçiminin 23 Haziran’da yenilenecek olması nedeniyle İstanbulluların büyük bir bölümünün tatil tarihlerini değiştirme yönünde karar verdikleri, turizm sektörünün de tatilcilerin taleplerini olumlu karşıladığı bildirildi.

Özellikle tarih değişikliği yapacakların, yeni yer bulma konusunda sıkıntı yaşamaması için acele etmesi gerektiği vurgulanıyor. Türkiye Otelciler Federasyonu Başkanı Osman Ayık “Yasanın verdiği hakları sonuna kadar kullanabilirler. Bir ay kalana kadar kesintisiz iptaller ya da tarih değişiklikleri yapabilirler. Ancak süreyi kullanamayan, kaçıranlara da ayrıcalık tanımaya hazırız. Gereken desteği sağlayacağız” dedi. Henüz net rakamların ortaya çıkmadığını ifade eden Ayık “Tahminime göre, seçim tarihine denk gelen süre içerisinde kolay kolay kimse seyahat etmeyecek, oylarını kullanacak. Yapılan rezervasyonlar da ya iptal edilecek ya da tarih değişikliğine gidilecek. Bütün hazırlıklarımızı buna göre yapıyoruz. Vatandaşlar da iptal ya da erteleme için hızlı hareket etmeli” diye konuştu. Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği Başkanı Ülkay Atmaca da, şu anda iptalden çok tarih değişikliği yapmak isteyenlerin olduğunu söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...