Sanayiciye sicil affı

- Güncelleme:
Sanayiciye sicil affı

Ekonomi Haberleri

Meclis Genel Kurulu'nda görüşülecek Torba düzenlemeyle, bugüne kadar sanayi sicil kaydı yaptırmayan işletmelere bir şans daha verildi.

Sanayi sicil kaydı yaptırmayan işletmelere af geldi. Bugüne kadar kayıt olmayanlar para cezası ödemeyecek. Meclis Genel Kurulu'nda görüşülecek Torba düzenlemeyle, nbsp; bugüne kadar sanayi sicil kaydı yaptırmayan işletmelere bir şans daha verildi. Faaliyette olup olmadığına bakılmaksızın, nbsp; maddenin yürürlüğe girdiği tarihten 1 Temmuz 2014 tarihine kadar nbsp; sanayi sicil kaydı yaptıran işletmelere idari para cezası verilmeyecek. Sanayi Bakanlığı yetkilileri, 2005 yılında onbin olan kayıtlı sanayi işletmesi sayısının şu anda 80 bine ulaştığını belirterek, nbsp; önümüzdeki hafta Meclis'e görüşülecek düzenlemeyle 100 bin yeni işletmeyi kayıt etmeyi hedeflediklerini belirttiler. Maliye Bakanlığı verilerine göre tüm ülkede 400 bin imalatçı bulunuyor. Sanayi Bakanlığı'nda ise 80 bin imalatçı nbsp; işletme yer alıyor. Doğru sayı 1 Temmuz 2014'den sonra ortaya çıkacak.(akşam)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...