Samsung'a 9 milyar dolarlık şok

Samsung'a 9 milyar dolarlık şok

Ekonomi Haberleri

Güney Kore Borsası'nda, Samsung hisseleri %5 düştü. Bu düşüş şirketin piyasa değerinde 8.8 milyar dolarlık (19.2 milyar TL) bir gerilemeye sebep oldu.

Teknoloji devi Samsung, ülkesi Güney Kore Borsası 'nda 2014 yılına şok bir düşüşle başladı. The Wall Street Journal gazetesinin haberine göre Samsung Elektronik'in hisse senetleri %5'lik bir düşüş kaydetti. Bu düşüş şirketin piyasa değerinde 8.8 milyar dolarlık (19.2 milyar TL) bir gerilemeye sebep oldu. Analistlere göre 2013 yılının dördüncü çeyreğinde 9 milyar dolarlık bir kâr açıklaması beklenen Samsung'un bu kârı çoğu şirketin yıllık kârının üzerinde bulunuyor. En üst sınıf akıllı telefonlara azalan talep ve Koreli dünya devinin artan piyasa beklentileri, Samsung'un 2014 yılında önemli düşüşler yaşamasına sebep olabilir. nbsp; - TG.COM.TR / ÖZEL HABER

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...