Samsun Üniversitesi 27 personel alacak! İşte detaylar

Düzenleyen:
Samsun Üniversitesi 27 personel alacak! İşte detaylar

EKONOMİ Haberleri

Samsun Üniversitesi'ne 27 4/B sözleşmeli personel alınacak. Sözleşmeli personelden 10'u büro personeli, 17'si ise destek personeli olacak. Bugün yayımlanan ilan için adaylara verilen süre 15 gün... Peki, Samsun Üniversitesi 4/B sözleşmeli personel alım başvurusu nasıl yapılır?

Samsun Üniversitesi Rektörlüğü bugün bir ilan geçti. Yayımlanan ilanda "Sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan "Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslara" göre 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası uyarınca Üniversitemize bağlı birimlerde istihdam edilmek üzere, 2018 veya 2019 KPSS(B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle, yazılı ve sözlü mülakat yapılmaksızın 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin B fıkrasına göre istihdam edilmek üzere sözleşmeli personel alınacaktır." denildi.

İlan Sonrası başvuru yapmak isteyen adaylar, detaylara ulaşmak isterken bir yandan da "Samsun Üniversitesi 4/B sözleşmeli personel alım başvurusu nasıl yapılır?" sorusuna cevap arıyor.

İLANI İNCELEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...