Sabancı Ödülleri'ne, Türkiye'de demokrasi damga vurdu

- Güncelleme:
Sabancı Ödülleri'ne, Türkiye'de demokrasi damga vurdu

Ekonomi Haberleri

Carrefoursa'da Genel Müdürlük görevine Mehmet Nane getirildi. Grubun en genç şirketi Kliksa'nın başına da Nevgül Bilsel Safkan atandı.

Sabancı Holding Perakende ve Sigorta Grubu'ndaki yeniden yapılanma sürecinde, Sabancı Holding-Carrefour ortaklığı Carrefoursa'nın Genel Müdürlüğü'ne Mehmet Tevfik Nane getirildi. Mehmet Nane'den boşalan Teknosa Genel Müdürlüğü'nü de halen Teknosa Satış Genel Müdür Yardımcılığı görevini sürdüren Mehmet Necil Oyman devraldı. Sabancı Holding'den yapılan açıklamaya göre, hisse devri işlemlerinin onaylanmasına kadar Nane, mevcut yönetim ile sağlıklı ve başarılı bir devir teslim süreci geçirilmesi adına 1 Temmuz 2013'ten itibaren Carrefoursa İcra Komitesi Danışmanı olarak görev yapacak. Holding olarak öncelikle Carrefoursa strateji ve organizasyonunu yeniden yapılandırdıklarını ifade eden Sabancı Holding Perakende ve Sigorta Grup Başkanı Haluk Dinçer, bu süreçte en kritik rol olarak görülen genel müdürlük pozisyonunu Nane'ye teslim ettiklerini kaydetti. Alışveriş sitesi Kliksa'nın Genel Müdürlüğü'ne ise yedi yıldır Teknosa'da görev yapan Nevgül Bilsel Safkan atandı. Dinçer, Safkan'ın liderliğinde Kliksa'nın önemli rekabet gücü kazanacağına ve hedeflenen yüksek performansı göstereceğine inandığını kaydetti.
STRATEJİK?GÖREV
Yaklaşık 8 yıldır Teknosa Genel Müdürlüğünü yürüten Mehmet Tevfik Nane, Carrefoursa'nın yeniden yapılandırılmasında önemli görevler üstlenecek
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...