Sabahlara kadar çalışıyor

Düzenleyen:
Sabahlara kadar çalışıyor

Ekonomi Haberleri

Bakanlar Kurulunda yapılan değişiklikle Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı olan Ahmet Eşref Fakıbaba, Bakanlığa hızlı başladı.

Osman Çobanoğlu ANKARA
Bürokratlardan brifing üstüne brifing alan Bakan Fakıbaba’nın geldiği günden bu yana sabahlara kadar (02.00-03.00) bürok-ratlarıyla çalıştığı belirtildi. Kurban bayramının yaklaşmasıyla birlikte kurban fiyatlarındaki durum, gıda fiyatlarıyla ilgili gıda komitesinin çalışmaları ise Bakanlığın masasındaki en önemli başlıklar olarak öne çıkıyor. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Fakıbaba görevi devraldığı sırada da yoğun bir çalışma temposuna gireceklerinin mesajını vermişti. Fakıbaba devir teslim töreninde “Bürokrat arkadaşlarımla, sivil toplum örgütleriyle, basınımızla, esnafımızla, halkımızla, üreticiyle, tüketiciyle el ele vereceğiz. İnşallah duanızla bu işin üstesinden gelmek için Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza halkımıza layık olabilmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Çok çalışacağız, çünkü AK Parti’nin düsturu budur; ‘Üreteceğiz, üreteceğiz, üreteceğiz’. Amacımız Allah rızasıdır, halkımızın, gariban insanların mutluluğudur” demişti.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...