Rüzgar tersine döndü, pompaya yansıyan rakam yüzleri güldürdü! Akaryakıt fiyatlarına bir indirim daha yolda

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Rüzgar tersine döndü, pompaya yansıyan rakam yüzleri güldürdü! Akaryakıt fiyatlarına bir indirim daha yolda

Ekonomi Haberleri

Brent petrol fiyatlarındaki değişimle birlikte sıklıkla değişen akaryakıt ürünlerinden motorinin fiyatında bugünden geçerli olmak üzere 1 lira 2 kuruş indirim yapıldı. İndirimle İstanbul’da motorinin fiyatı 22,48 liraya geriledi. Yeni bir indirim ise yolda. İşte 2 Şubat 2023 güncel akaryakıt fiyatları

Akaryakıt fiyatları brent petroldeki ve dolar kurundaki değişimlerinden direkt olarak etkilenmeye devam ediyor. Dünyadaki gelişmeler ve ekonomik olaylar brent petrolün fiyatını değiştirirken, son olarak petrolün varili 83.55 dolar seviyelerinde seyretti. Bir dönem Rusya-Ukrayna savaşı ile rekor seviyeye çıkan brent petroldeki bu düşüşle birlikte akaryakıta indirimler peş peşe geldi. İşte 2 Şubat 2023 güncel akaryakıt fiyatları...

MOTORİNE 1 LİRA 2 KURUŞ İNDİRİM

Geçen hafta (27 Ocak) motorine ve benzine gelen 60'ar kuruşluk indirim araç sahiplerinin yüzünü güldürmüştü. Büyük bir indirim daha geldi, akaryakıtta tabelalar değişti. Bu gece yarısından itibaren motorinin litresi 1 lira 2 kuruş düştü. Fiyat değişikliğinin ardından motorinin fiyatı 22 lira seviyelerine kadar geriledi.

MOTORİNİN LİTRESİ NE KADAR?

Fiyat değişikliğinin ardından motorinin litresi İstanbul'da 22 lira 48 kuruşa, Ankara'da 22 lira 67 kuruşa, İzmir'de ise 22 lira 73 kuruşa geriledi.

Rüzgar tersine döndü, pompaya yansıyan rakam yüzleri güldürdü! Akaryakıt fiyatlarına bir indirim daha yolda

YENİ İNDİRİM YOLDA

Düşüşe geçen akaryakıt fiyatları yüz güldürmeye devam edecek gibi görünüyor. NTV'nin haberine göre; 3 Şubat Cuma günü gece yarısından sonra motorinde 65 kuruş daha indirim bekleniyor. Beklenen bu ikinci indirimin ardından motorin 21.74 liradan satılmaya başlanacak.

AKARYAKITTA FİYAT SÜREKLİ DEĞİŞİYOR

17 Ocak tarihinde benzin 67 kuruş, 18 Ocak tarihinde motorin 1 lira 5 kuruş, 25 Ocak tarihinde ise benzin 1 lira 25 kuruş zamlanmıştı. 27 Ocak tarihinde ise benzin ve motorine 60'ar kuruş indirim gelmişti.

İSTANBUL, ANKARA VE İZMİR AKARYAKIT FİYATLARI

İSTANBUL
Benzin:
21,14 TL
Motorin: 22,48 TL

ANKARA
Benzin: 21,34 TL
Motorin: 22,67 TL

İZMİR
Benzin: 21,28 TL
Motorin: 22,73 TL

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...