Rönesans ilhamını Anadolu'dan alıyor

Düzenleyen:
Rönesans ilhamını Anadolu'dan alıyor

Ekonomi Haberleri

Rönesans Holding, bu yıl 125 farklı üniversiteden 1930 mimar ve mühendislik öğrencisinin başvurduğu “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” yarışmasıyla gençleri sektöre kazandırıyor

Önder ÇELİK İSTANBUL

Dünyanın en büyük müteahhitlik şirketleri arasında 37’inci sırada yer alan Rönesans Holding, orta vadede inşaat sektöründe dünyanın en büyük ilk 10 kuruluşu arasına girme hedefiyle bir dizi etkinlik gerçekleştiriyor. Holding'in bu yıl ikincisini düzenleyerek gelenekselleştirmek istediği “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” yarışmasının kazananları önceki gece açıklandı. Bu yıl 125 farklı üniversiteden 954 grup ve 1930 kişinin başvurduğu yarışmada dereceye giren öğrenciler, çeşitli ödüllerin yanı sıra Rönesans Holding’de staj yapma imkânına da sahip oldu. Düzenlenen ödül töreninde konuşan Rönesans Holding Başkanı Dr. Erman Ilıcak, dünyanın sayılı müteahhitlik şirketleri arasında yer almak için Rönesans Holding’in geleceğin mimar ve mühendislerine ihtiyacı olduğunu belirterek, “Biz onları yüreklendirmeye devam edeceğiz ki onlar bize daha iyi bir yaşam, sürdürülebilir bir gelecek versin” dedi. Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı İpek Ilıcak Kayaalp de, “Türkiye’nin her köşesindeki genç potansiyelleri keşfettik ve bu bize gelecek için daha da büyük bir umut verdi. Dünyanın en büyük 10 şirketinden biri olabilmek için bu genç arkadaşlara ihtiyacımız var” diye konuştu.
BİRİNCİYE 20 TL ÖDÜL
Bu yıl mimarlık ve mühendislik olmak üzere iki ayrı kategoride düzenlenen yarışmada ödül birinciye 20 bin, ikinciye 16 bin, üçüncüye 14 bin ve mansiyon olarak 10 bin TL olarak belirlendi. Mimarlık dalında, birincilik ödülü Gazi Üniversitesi’nden Gökhan Hezer’in olurken, mühendislik dalında birincilik ödülünü Uluslararası Antalya Üniversitesi’nden Müge Develier, Mustafa Ekicim, Farzona Abidova, Mehmet Safa Karahan ve Hüseyin Özer’den oluşan takım kazandı. Ödül alan öğrencilere aynı zamanda, Rönesans Holding bünyesinde staj yapma imkanı da sağlanacak.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...