Her yıl olduğu gibi ekmek yine 1 TL'den satılacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Her yıl olduğu gibi ekmek yine 1 TL'den satılacak

Ekonomi Haberleri

Tarsus Belediyesi her yıl olduğu gibi Ramazan ayında ekmeğin fiyatını 1 TL'den sabitledi. Dar gelirli aileleri düşünerek, artan maliyete rağmen 1 TL olan ekmeklere halk ekmek fırınından ulaşılabilecek. Ayrıca askıda ekmek uygulaması ile ücretsiz ekmekler de dağıtalacak.

Tarsus Belediyesi, Ramazan ayı boyunca ekmek fiyatını 1 TL'ye indirdi. Mersin'in Tarsus ilçesinde her Ramazan ekmek fiyatı 1 TL'ye kadar düşüyordu. Dar gelirli ve ihtyaç sahiplerini düşünerek yapılan bu çalışma, artan maliyetlere rağmen devam ediyor.

HALK EKMEK FIRININDAN ALINABİLECEK

Tarsus Belediyesi, Ramazan ayında halk ekmek fırınında 210 gram ekmeği 1 TL’den satacak. Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Ramazan ayı boyunca her gün geliri olmayan ihtiyaç sahibi ailelere de askıda ekmek uygulaması ile ücretsiz ekmek dağıtılacağını vurguladı.

El değmeden üretiminin gerçekleştirildiği ekmeğe farklı bir boyut kazandırdıklarını kaydeden Bozdoğan, “Artan maliyetlere rağmen biz her zaman halkımızın yanında olacağız. 11 ayın sultanı Ramazan’ın coşkulu, duygulu ve bereketli ortamına hijyenik ve cep dostu ekmek sunarak, iftar soflarına misafir olacağız” dedi.

ŞEHİR ŞEHİR RAMAZAN PİDESİ FİYATLARI

Ankara'da 300 gram Ramazan pidesi fiyatı 10 TL,

İzmir’de 320 gram Ramazan pidesi fiyatı 6 TL, 

Uşak’ta 330 gram Ramazan pidesi 10 TL, 

Aydın'da 220 gram Ramazan pidesi 7,5 TL,

Bursa’da 380 gram Ramazan Pidesi 12,50 TL,

Mardin’de 400 gram Ramazan pidesi 8 TL,

Bolu'da 325 gram Ramazan pidesi 10 TL,

Samsun’da 320 Ramazan pidesi 10 TL,

Kütahya’da 400 gram Ramazan pidesi 12,5 TL,

Adana’da 210 gram Ramazan pidesi 5 TL,

Balıkesir 350 gram Ramazan Pidesi  5 TL,

Aydın’da 220 gram Ramazan pidesi 7,5 TL,

Uşak’ta 300 gram Ramazan pidesi 7 TL,

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İHA

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...