Prestijli Petzoo Eurasia Ödülleri sahiplerini buldu

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Prestijli Petzoo Eurasia Ödülleri sahiplerini buldu

Ekonomi Haberleri  / HABER MERKEZİ

Her sayı ve konusuyla iş dünyasına rehberlik eden Türkiye’de İş Dünyası dergisi, evcil hayvan duyarlılığını arttırmak amacıyla Ulusal Fuarcılık iş birliğiyle verdiği ödüllerini sahipleriyle buluşturdu.

Kadın girişimciliğinden sürdürülebilirliğe, eğitimden kültür sanata kadar birçok alana dokunan Türkiye’de İş Dünyası dergisi, bu defa odağına pet sektörünü aldı. İnovasyondan tasarıma, ihracattan yatırıma pet sektörünün en iyilerinin belirlendiği ve aynı zamanda evcil hayvanlara yönelik duyarlılığın da artırılmasını hedefleyen “Petzoo Eurasia Awards” Ödülleri, Ulusal Fuarcılık ve Türkiye’de İş Dünyası dergisinin iş birliğinde Wow İstanbul Hotel’de sahipleriyle buluştu.

İŞ DÜNYASININ REHBERİ

Evcil hayvan sahiplendirilmesini teşvik etmek, sektördeki malzeme üretimini artırmak, iş dünyası ile sivil toplumun bu alandaki başarılarını geniş kitlelere duyurmak amacıyla Ulusal Fuarcılık’la “PETZOO Eurasia Awards” Ödüllerini veren Türkiye’de İş Dünyası dergisi, her sayısı ve ele aldığı her konuyla ekonomi ve iş dünyasında rehber niteliği taşıyor. Derginin aynı zamanda 23. sayısının tanıtım lansmanının da yapıldığı gecenin moderatörlüğünü Türkiye’de İş Dünyası Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Celal Toprak üstlendi. Ödül gecesine sektör profesyonelleri, uzmanlar, akademisyenler ve sivil toplum liderleri katılım gösterdi.

HER ALANA DOKUNUYOR

Türkiye’de İş Dünyası Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Celal Toprak yaptığı konuşmada “Dezavantajlı kesimlerin, örneğin kadınlar, hayvanlar, çevre ve çocuklardan yana bir yayıncılık yapacağız diyerek yola çıktık. Bünyesinde bulunduğumuz İhlas Medya Grubu’nun da bu konuda net bir tavrı var. Türkiye’de İş Dünyası kadın girişimciliğine, pet sektörünün duyurulmasına, sürdürülebilirliğe ve pek çok sosyal sorumluluk projesine destek veriyor. Bize inanan, güvenen İhlas Yayın Kuruluna çok teşekkür ediyoruz. Bu rehberin ekim sayısına ilişkin birkaç bilgi vermek isterim. Kapakta hayvan dostu bir marka olarak bilinen Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan yer aldı. Dergimiz her sektör ve her alana dokunuyor. Gıda konusunu es geçmedik; Kâzım Taycı’dan Ali Göymen’e, Nuray Erdoğan’dan Tamer Aktaş’a ve Enes Örer’e gıdanın önde gelen isimlerinden görüş alarak sektörün fotoğrafını çektik. Daha birçok konuyu dergimizin 23. sayısında bulabilirsiniz” diyerek yeni sayıyla ilgili bilgiler paylaştı.

FARKINDALIĞI ARTIRMA MİSYONU

Ulusal Fuarcılık Genel Müdürü Selçuk Çetin “PETZOO Eurasia Awards” Ödüllerinin çok özel bir organizasyon olduğunu belirterek “Evcil hayvan sektörünün parlayan yıldızlarını kutlayarak, inovasyondan tasarıma, ihracattan yatırıma kadar sektörün en iyilerine ödüllerini verdik. Bu organizasyon, evcil hayvan sahiplendirilmesini teşvik etmek, sektördeki malzeme üretimini artırmak ve iş dünyası ile sivil toplumun bu alandaki başarılarını geniş kitlelere duyurmak amacıyla hayata geçirildi” dedi.

İLK 1.000 İHRACATÇI LİSTESİNDE

İhracatta Başarı Hikâyesi Ödülü almaya hak kazanan Bentaş Bentonit CEO’su Turgay Ömür ise şöyle konuştu: Ürünlerimizin %99’unu paketleyerek 77 ülkeye çeşitli markalarla ulaştırıyoruz. Bu yıl yine Türkiye İhracatçılar Meclisinin (TİM) ilk 1.000 ihracatçıları arasında yer aldık.

HAYVAN DOSTU BİNAYA ÖDÜL 

Quick Tower’ın hayvan dostu bir bina olması özelliğiyle Jüri Özel Ödülü’nün sahibi olan MHR GYO Genel Müdürü Nurkan Kaçmaz, kapılarının her daim can dostlarına açık olduğunu söyledi. Kaçmaz “Quick Tower binası hayvansever ve hayvan dostu bir bina. Aynı zamanda çevreci ve sürdürülebilir bir yapı olması noktasında iddialıyız” ifadelerini kullandı. 

İŞTE EN İYİLER

>> Global Marka Ödülü - Tisert Evcil Hayvan Malzemeleri
>> Tek Ürünle İhracat Başarı Ödülü - Gündoğan Ticaret
>> Tasarımda Başarı Ödülü - Matatabi Cats
>> Tekstil Moda ve Aksesuar Ürünleri Ödülü - Petcigo
>> Tekstil Moda ve Aksesuar Ürünleri Ödülü – PetBoss
>> Tekstil Moda ve Aksesuar Ürünleri Ödülü - The Tailor
>> Yatırımda Başarı Ödülü - Petsan Bentonit Madencilik San. Ve Tic. Aş.
>> İhracatta Başarı Hikâyesi Ödülü - Bentaş Bentonit AŞ
>> Katma Değerde Kalite Ödülü – Natura
>> İnovasyon Ödülü - Karnaval Petfood Ltd. Şti.
>> En Ulaşılabilir Şirket Ödülü - Beyaz Değirmen Gıda San Ve Tic. Ltd. Şti.
>> En Yenilikçi Şirket Ödülü - Petbucks Pet Accessories
>> Dijital Platformları En İyi Kullanan Şirket Ödülü - Petiva Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi
>> Gelişim Ödülü - PG Kimya AŞ
>> İstihdamda Kalite Ödülü - Yonca Pet Kimya
>> Evcil Hayvan Sağlığında Başarı Ödülü – Medikapet
>> Jüri Özel Ödülü (Hayvan Dostu Bina Ödülü)- MHR GYO Genel Müdürü
>> Ayrıca, PETZOO Eurasia Fuarı’nın sürekliliğini destekleyen iki firmaya “Fuar Süreklilik Ödülü” ve pet sektöründe en az 20 yıl çalışmış 9 personele “Pet Industry Best Staff” plaketi verildi.

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...